Balatonudvari, Veszprém megye

Eladó étterem, vendéglő...
Alapterület 440 m²
Ár 75 millió Ft
  • Térkép
Hívja a hirdetőt!
06 20 589 ···

Eladó étterem, vendéglő...

KIVÁLÓ most is működő CSÁRDA vendégkörrel !!

Gyors megtérüléssel, utazási irodákkal szerződések, exklusív étel kiszállítás szintén szerződéssel. A Balaton csak 100m. Az ár ingatlan tulajdonjogára, és a teljes berendezésre szól

A vízközeli Nádas Csárda kiváló állapotban, rajtra készen várja a meglévő buszos vendégeken kívül a szokásos nyári visszatérő, és új turistákat, és persze az új tulajdonosát. A csárda az igényes belsőben 120 embert tud leültetni, de ugyanennyi embert tud fogadni az udvaron is. A minőségi belső tér alkalmas rendszeres esküvők lebonyolítására is. A csárda része egy gondnoki lakás, de további 5 szoba is rendelkezésre áll a személyzet részére.
Ha ön igazi vállalkozó látja a számokat, és kellő infót fog kapni a személyes találkozón. A csárda mellett a kellő nagyságú parkoló is beletartozik a vételbe, de a csárda melletti gyönyörű park tovább emeli a fényét ennek a kedvelt helynek.
A jelenlegi tulajdonos akár két évre visszabérelné, közben ha szükséges, Ön, Önök beletanulhatnak a vendéglátás rejtelmeiben, majd hozzáadják önmagukat, és kész az új recept a jövőbe.
A környék leírása

A 71-es úton nagy tábla hirdeti a csárdát, és 100m re a főúttól a település széléhez közel, de a Balaton a strand karnyújtásnyira.

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Kauker János
A referens összes hirdetése
06 20 589 ···
Élvit Ingatlan Iroda Az iroda összes hirdetése
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?