Bezárás

Balatonudvari, Veszprém megye

Eladó étterem, vendéglő...
Alapterület 440 m²
Ár 75 millió Ft
  • Térkép
Kauker János
06 20 589 ···
Élvit Ingatlan Iroda
Üzenetet küldök

Eladó étterem, vendéglő...

KIVÁLÓ most is működő CSÁRDA vendégkörrel !!

Gyors megtérüléssel, utazási irodákkal szerződések, exklusív étel kiszállítás szintén szerződéssel. A Balaton csak 100m. Az ár ingatlan tulajdonjogára, és a teljes berendezésre szól

A vízközeli Nádas Csárda kiváló állapotban, rajtra készen várja a meglévő buszos vendégeken kívül a szokásos nyári visszatérő, és új turistákat, és persze az új tulajdonosát. A csárda az igényes belsőben 120 embert tud leültetni, de ugyanennyi embert tud fogadni az udvaron is. A minőségi belső tér alkalmas rendszeres esküvők lebonyolítására is. A csárda része egy gondnoki lakás, de további 5 szoba is rendelkezésre áll a személyzet részére.
Ha ön igazi vállalkozó látja a számokat, és kellő infót fog kapni a személyes találkozón. A csárda mellett a kellő nagyságú parkoló is beletartozik a vételbe, de a csárda melletti gyönyörű park tovább emeli a fényét ennek a kedvelt helynek.
A jelenlegi tulajdonos akár két évre visszabérelné, közben ha szükséges, Ön, Önök beletanulhatnak a vendéglátás rejtelmeiben, majd hozzáadják önmagukat, és kész az új recept a jövőbe.
A környék leírása

A 71-es úton nagy tábla hirdeti a csárdát, és 100m re a főúttól a település széléhez közel, de a Balaton a strand karnyújtásnyira.

Kapcsolat a hirdetővel

06 20 589 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?