Bezárás

Balatonszőlős, Veszprém megye

Eladó családi ház
Alapterület 500 m²
Telekterület 101 157 m²
Szobák száma 7
  • Térkép
Mühlbauer Brigitta
06 70 705 ···
Duna House Veszprém 1.
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota közepes állapotú
Építés éve 1950-1980 között
Komfort nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei 2
Fűtés gáz (cirko)
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Pince nincs megadva
Parkolás nincs megadva
***** Eladó kúria Balatonszőlősön! *****

Kétszintes főépület 10 ha területtel, asztalos műhellyel, lóistállóval, fedett lóbeállóval, lovas pályával és faházakkal.

Balatonszőlős festői természeti környezetben a Szőlős-Pécselyi medencében a Balatoni Nemzeti Park kapujában fekszik. A települést körülölelő lankákról lélegzetelállító panoráma nyílik a Balatonra és a Tihanyi-félszigetre. Szőlős Balatonfüredtől 5 km-re fekszik.

A 260 nm alapterületű kétszintes lakóépület mellett 230 nm-es asztalos műhely, 320 nm-es istálló, fedeles beálló, lovaspálya és faházak találhatóak.
A főépületben az alsó szinten HATALMAS, VILÁGOS 90 nm-es nappali, 40 nm-es TÁGAS konyha, egy szoba, fürdő, nagy előtér, gardrób és háztartási helyiség van. A tetőtérben 5 szoba, fürdő, egy nagy előtér és erkélyek kerültek kiépítésre.

A lakó épület 1996-ban épült, részben felújítandó. Fűtése gáz és vegyes tüzelés kazán, valamint cserépkályhákkal történik.

A 10 hektáros terület kivett majorból, erdőből, szántóból és rétből áll. A belsőudvarból LÉLEGZETELÁLLÍTÓ PANORÁMA tárul elénk. Körben erdők, a HATALMAS réten legelésző lovak, a terület végén csordogáló patak, madárcsicsergés.....

Az ingatlan a Balaton közelsége miatt RENGETEG LEHETŐSÉGET rejt magában. Alkalmas saját használatra vagy befektetésnek egyaránt.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, kérem, hívjon!

Referencia szám: HZ526186

Kapcsolat a hirdetővel

Duna House Veszprém 1.
Az iroda összes hirdetése
06 70 705 ···
Üzenetet küldök