Balatonszárszó, Kossuth Lajos utca 2.

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség
Balatonszárszó, Kossuth Lajos utca 2.
Alapterület
9895 m²
Azonosító: 31948215
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség

Ingatlan állapota
jó állapotú
Építés éve
1950 és 1980 között
Emelet
földszint
Légkondicionáló
nincs megadva
Rezsiköltség
nincs megadva

Leírás

Somogy megye, Balatonszárszó, 9895 m2-es befektetésre szánt terület eladó a település központjában. A hatalmas központi rész egyedülálló a Balaton déli partján elhelyezkedése miatt: 4157 m2-es beépítetlen, korábban parkolóként funkcionált területből + 5738 m2-es telken elhelyezkedő 620 m2-es vendéglőből tevődik össze.

A vendéglő elbontásával akár egyben kihasználható a közel 10 000 m2 balatoni településközpontban.

Az ingatlan Balatonszárszó központjában, a 7-es főút mellett helyezkedik el, két oldalról közterület határolja. A közműfeltételek biztosítottak, a fejlesztés igény szerint kiépíthető. A terület maximális beépíthetősége: 2000 m2, építmény magasság 7,5 m. Településközponti vegyes területen található, így 50%-ig beépíthető, kereskedelmi, szolgáltató, vendéglátó, szállás célra is fejleszthető.

A vendéglő -Véndiófa étterem- nagy múltú, amely a mai napig megőrizte a jellegzetes külső és belső arculati elemeket. A több vendéglátótérrel rendelkező egységhez kiszolgálóterek és az épület egy része alatt pince is található. A telken belül még további melléképületek találhatók raktározás céljára. A legnagyobb fogyasztótérhez 200 m2-es kerthelyiség csatlakozik hangulatos kialakítással. Az épület egy 5738 m2-es telken helyezkedik el úgy, hogy további fejlesztésekre van lehetőség.

Bővebb információért keressen telefonon!
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély