Bezárás

Balatonszárszó, Szóládi utca 101.

Eladó családi ház
Alapterület 124 m²
Telekterület 3 500 m²
Szobák száma 3
Ár 27,9 millió Ft
  • Térkép
06 20 490 ···
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve 1950-1980 között
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány C
Épület szintjei földszintes
Fűtés egyéb
Légkondicionáló van
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC egy helyiségben
Kilátás panorámás
Tetőtér beépíthető
Pince van
Parkolás önálló garázs - benne van az árban
Örök panorámás, természethez közeli családi ház eladó Balatonszárszó szélén, kitűnő kövesút mellett. Mindössze egy átlagos pesti panel-lakás áráért, 27,9 millió Ft-ért! Ha nem csak lakóhelyet, hanem nyugodt, közeli szomszédoktól, nyaralóktól nem zavart élőhelyet szeretne, ez a legjobb választás! Az út túloldalán uniós támogatással létesített fiatal szőlőtermő terület van, ez biztosítja az örök és örökzöld panorámát, kilátást a Balaton kétharmadára, amitől bő 10 perc sétára vagy 5 perc kerékpározásra vagyunk. A panoráma fotók kivétel nélkül a ház udvaráról, ill. a házból készültek!
Az összesen 124 nm hasznos alapterületű ház kívülről hagyományos parasztháznak mutatkozik, azonban masszív beton alapon kő lábazata van, azon téglából épült, kőporozott falakkal. A ház teljesen száraz, mennyezete a legkorszerűbb hőszigeteléssel lett ellátva, és hőszigetelt műanyag nyílászárókkal ellátott. Közel 15 m hosszú, beépített verandáját télen a déli napsütés mellett a 30 m mély, téglabéleléssel ellátott ásott kút 17 C-fokos levegője fűti természetes cirkulációval. A napfény szeptembertől áprilisig reggeltől estig teljesen besüt a házba, és fűti. Fűtés kéményes gázkandallóval, a ház központi helyén elhelyezkedő, két éve épült remek csempekályhával, korszerű infra fűtéssel valamint az ugyancsak gazdaságos inverteres klímaberendezéssel.
A ház saját ízlés szerint alakítható, de egy jó festéssel is azonnal használatba vehető. A tető is nemrég lett felújítva, a 35 m széles, 3750 nm-es telek teljesen körbekerített, és több különálló részre kerített, az első részen túl gazdasági udvar, szőlő, gyümölcsös, stb. A házhoz tartozik még egy 20 nm-es, tégla-boltíves pince, valamint garázs, fészer, műhely, egy pajta és több, különböző állatok tartására, vagy bármi tárolására alkalmas épület.
Az udvaron számos fa és egyéb dísznövény nő, a díszfák mellett árnyékot adó hatalmas diófák, cseresznye, alma, szilva, őszibarack, körte, kajszi, meggy gyümölcsfák, és csemege- és borszőlők, mint a kitűnő bort adó Kékfrankos és Zöldszilváni. Természetesen a szőlő felszámolható, és a telek tovább parkosítható.
Csendes, nyugodt hely a település szélén, nagy, főleg nyaraló telkek között, rengeteg fával, természetes növényzettel, amelyben számtalan vadon élő állat van, sünöktől az énekesmadarakig. Ugyanakkor kitűnő a tömegközlekedés, és a környék ellátása. 10km-en belül megtalálhatók a legnagyobb üzletláncok áruházai, SPAR, Tesco, Lidl, Aldi, Penny, Siófok 20 km, Balatonboglár 15 km, a Szántód-Tihanyi rév 8 km... Egyszerre van jelen és közel mindaz, ami természet és civilizáció, ami szép és jó és hasznos. A praktikus ház mellett minden olyan érték megtalálható, amit egy helyen megtalálni és pénzért megvenni úgyszólván lehetetlen.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 120-149 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó házak ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 20 490 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?