Bezárás

Balatonszárszó, Petőfi Sándor utca 16.

Eladó családi ház
Alapterület 130 m²
Telekterület 710 m²
Szobák száma 4 + 1 fél
114 660 € 39,9 millió Ft
  • Térkép
06 30 336 ···
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota közepes állapotú
Építés éve 1950 előtt
Komfort komfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei földszintes
Fűtés gáz (konvektor)
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC külön és egyben is
Kilátás utcai
Tetőtér beépíthető
Pince van
Parkolás udvari beálló - benne van az árban
ELADÓvá vált imádott HÁZunk, kertünk.

BUDAPESTI LAKÁSCSERE IS SZÓBA JÖHET
- részleteket ld. lent!

Maradunk a településen, mert nagyon szeretjük Szárszót, de egy gyógynövényes bemutató és terápiás kert kiépítésén dolgozunk egy másik helyen, odaköltözünk.

Okozzon másnak is legalább annyi örömet, mint nekünk és a barátainknak, alkotó táboraimnak, gyerekeknek. Csak jó fej emberek jelentkezését várjuk, mert a szomszédaink a világ legaranyosabb emberei.

A ház rengeteg lehetőséget, kuckót rejt, bátran lehet zongorázni az egyik végében és szunyókálni a másikban. Koccintani a kerti lugasban rockvillázva, míg a gyerekek bújócskáznak, hintáznak, málnát eszegetnek; vagy csak aludni egy jót az almafa alatt. Leszedni a világ legjobb és legnagyobb sárgabarack fájának a termését, ami kimagasló minőségű (pálinkának is).

Mi konyha, kamra, két előtér, alkotó/zeneszoba, nappali, két háló, dolgozó, két fürdő, két wc (udvaron a harmadik), kerti nappali beosztással használtuk; tábornál az előtérben aludtam és hallgattam a tücsökciripelést (130 nm lakóépület + 30 nm melléképület: pince, \ningatároló, kerti nappali, szerszámtároló, stb.). Ti meg úgy lakjátok be, ahogy nektek jólesik.
A ház nagyon vastag falú (60 cm) vályog, század eleji. Télen fűt, nyáron hűt.
Nagyon kihasználjuk télen-nyáron, imádjuk, komfortos. Közel a központ és a tó.
Szárszó egyik legjobb utcájában, jó helyen, század eleji aranyos villák közt van a házunk. Gazdag flóra és fauna veszi körül és csodálatos emberek. Mi maradunk, csak másutt.

Szeressetek bele ti is Szárszóba, gazdagítsátok az életeteket a tóval, Szárszó beépített, gyerekbarát szabadstrandjaival, közeli kutyastranddal, termelői piacával, és majd gyertek a gyógynövényes kertembe is! Gyertek el a világ közepére!

CSEREOPCIÓK:
1. Budapesti lakáscsere (nappali + 2 háló) is szóba jöhet!!!!!

2. Ha nagyobb lakásról van szó, ami esetleg 2 bejáratos, akkor olyan formában is gondolkodunk, hogy a pesti nagy lakást 2 külön lakrésszé szeparálnánk, ahol a kisebbik lakrész használati joggal biztosítva élete végéig az Ön bp.-i kis bázisa maradhatna (ha időnként vagy pl. telente Bp.-en szeretne élni)! Így lenne egy komplett kertes háza a Balatonon, illetve egy kisebb garzona Pesten. A részletekért hívjon nyugodtan!

Elsősorban 1., 2., 11., 12, 13., 5., 6., 7., 9. kerületek jönnek szóba!

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 120-149 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó házak ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 336 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?