Balatonmáriafürdő, Somogy megye Eladó étterem, vendéglő
Alapterület 380 m2
Közvetítői azonosító: COM 740038 Azonosító: 29872670
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Együttműködöm más közvetítővel
phone +36 30 608
Eladó étterem, vendéglő
Légkondicionáló van
Energiatanúsítvány nincs megadva
Légkondicionáló van
Energiatanúsítvány nincs megadva
Leírás

Kiváló befektetési ingatlan, több lehetősséggel, akár magánszemélyeknek akár vállalkozóknak !!! Jelenleg is nagyon jól működő komplett vendéglátó egység vált eladóvá, a Balaton déli partján, a vízpart melletti szabadstrand közvetlen szomszédságában. Az ingatlanat tulajdonosa 2004-ben építette, a lehető legjobb, legforgalmasabb csomópontba ahol, mind a gyalogos mind a gépkocsi és a teljes balatoni biciklis körűt találkozik. Jelenleg az ingatlanban, az itt megálló és strandról érkező vendégek kiszolgálása történik, teljes meleg konyhai kínálattal, (természetesen Uniós engedélyekkel), valamint teljes italválasztékkal. Ezen tevékenység az alsó szinten működik. Az épület 2 szintből áll. A jelenlegi alsó szint: vendéglátó egység, játékterem: 180m2-es hasznos területtel bír, amelyhez tartozik egy 180m2-es utcafronti fedett (150/fő befogadására alkalmas) és egy 40m2-es szintén fedett hátsó terasz is. A felső szint 191m2-es, mely jelenleg üzleti tevékenységre nincs használva (személyzeti szállás, iroda, raktár). Az ingatlan teljes közművel rendelkezik. A teljes felső szint lehűtésében ipari klíma segédkezik. Az épület elhelyezkedését, alakíthatóságát nézve, kiváló lehetőség lehet esetleg egy apartmanház kialakítására is. Helyiséglista: földszint: játékterem, előtér, 2 terasz, 4 wc, férfi mosdó, női mosdó, mozgáskorlátozott wc, göngyöleg raktár, közlekedő, raktár, konyha+tálaló, előkészítő helyiségek, hűtőkamra, mosogató. Felső szint: játékterem, raktárak, 2 apartman fürdővel mellékhelyiséggel, női-férfi mosdó, iroda. A tulajdonosok nagyon segítőkészek, ha komoly ügyfél jelentkezik, aki tovább szeretné folytatni a vendéglátó tevékenységet, akkor a forgalommal kapcsolatban több éves infókkal tudják ellátni az érdeklődőt. FONTOS: a gépesítést, berendezést az ár nem tartalmazza. Ha Ön szeretne egy jól menő vállalkozást, aminek az alapjai le vannak fektetve és csak tovább kell vinni, akkor megtalálta a magához illőt. A hirdetésben feltüntetett ár, nettóban értendő!
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)

Tovább olvasom expand_more A(z) Városi Ingatlaniroda weboldala open_in_new
Térkép Balatonmáriafürdő, Somogy megye
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 444,74 ezer Ft/m²
Somogy megye 444,74 ezer Ft/m²
Ez az ingatlan 444,74 ezer Ft/m²
Somogy megye 444,74 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 300 m² feletti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó vendéglátó egységek ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 608
© ingatlan.com - 1999 - 2022 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch