Balatonlelle, Honvéd utca

Eladó szálloda, hotel, panzió...
A hirdető nem töltött fel fotókat
Alapterület 551 m²
Szobák száma 20
Ár 299 millió Ft
  • Térkép
Kérem, ingatlanközvetítők ne keressenek!
06 20 287 ···
Üzenetet küldök

Eladó szálloda, hotel, panzió...

A képek saját képek, más hirdetésben vagy egyéb helyen való felhasználása jogi következményekkel jár.

Balatonlellei panzió a parton, közvetlen strandlejárattal, nagy beépíthető zöldterülettel eladó

Tehermentes az ingatlan és magánszemélytől eladó.
Az ár irányár.

Terület: 4163 m2
Hasznos terület: 551 m2

Összesen: 20 apartman

Főépület:

A főépületben 16 apartman található, 8 a földszinten, 8 az emeleten. Mindkét szinten van egy-egy melegítőkonyha, tűzhellyel, mosogatóval, edényekkel. A földszinten van egy étkező, illetve a főbejáratnál egy nagy terasz.
Mindegyik apartmanban van: fürdő (tusoló, WC), színes Tv, hűtőszekrény, franciaágyak, heverők, beépített szekrény, teakonyha: kávé/teafőző, mosogató, tányérak, evőeszközök, poharak, bögrék.
A földszinten 4 db erkély nélküli apartman van (2 db kétágyas illetve 2 db háromágyas) és 4 db erkélyes (mindegyik 3 ágyas).

Az emeleten lévő 8 db erkélyes apartman közül 4 db 2 ágyas és 4 db 3 ágyas. Minden szobának közvetlen erkélye van, asztallal, székekkel, napernyővel.

Különálló felső apartmanok 2db:

Az apartmanon belül a fürdőt/WC-t a két szobából külön-külön, egymás zavarása nélkül meg lehet közelíteni. Az apartmanban egy franciaágy, 1 kihúzható kétszemélyes ágy és egy pótágy található. Külső lépcsőfeljáróval rendelkezik, külön terasszal ( asztal, székek), belül étkezővel( étkezőasztal, székek), fürdő (tusoló, WC), színes Tv, hűtőszekrény, ruhás szekrény, kenyérpirító, kávé/teafőző, mosogató, tányérok, serpenyők, evőeszközök, poharak, bögrék.

Különálló alsó apartmanok 2 db:

Az apartmanokban egy franciaágy és egy heverő található. Az apartmanok felszereltsége: nagyméretű fürdő (tusoló, WC), színes Tv, hűtőszekrény, ruhás szekrény, rezsó, kenyérpirító, kávé/teafőző, mosogató, tányérok, serpenyők, evőeszközök, poharak, bögrék. Mindegyik apartman rendelkezik egy zárt terasszal, továbbá mindkét apartmanhoz tartozik az udvaron egy asztal, székekkel, napernyővel.

Egyéb helyiségek:

A főépületben található egy étteremként használható nagy helyiség (53 m2) 10 asztallal és 40 székkel, Az étterem mellett (külön bejárattal, de közös falon) van egy helyiség, amely igény szerint konyhaként üzemeltethető. A közös falon 2 db ételkiadó ablak került kialakításra. Az épületeken kívül található egy konyha tűzhellyel, hűtővel, továbbá egy három helyiségből álló melléképület (13 m2, 15 m2, 13m2). A melegvízellátást 2 db bojler (200 l, 500 l ) biztosítja. A panzió északi és déli részén is található egy-egy fúrt kút, amelyekkel a zöldterület locsolása megoldható.

Az udvar északi részén található egy kerti szaletli asztalokkal, sörpadokkal.

A képek saját képek, más hirdetésben vagy egyéb helyen való felhasználása jogi következményekkel jár.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 300 m2 feletti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó vendéglátó egységek ára alapján számoltuk ki.

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Kérem, ingatlanközvetítők ne keressenek!
06 20 287 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?