Balatonlelle, Köztársaság utca

Eladó szálloda, hotel, panzió
Balatonlelle, Köztársaság utca
Alapterület
406 m²
Azonosító: 31549761
Lépj kapcsolatba a hirdetővel Ingatlanközvetítők megkeresését is szívesen fogadom!
Magánszemély
Magánszemély
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó szálloda, hotel, panzió

Légkondicionáló
van

Leírás

ELADÓ !
Társaságunk értékesíteni kívánja Balatonlellén, a Köztársaság utcában található 24 szobás, 1993. évben épült, és jelenleg is működő, üzemelő három csillagosnak minősülő szállodáját.
A telek nagysága 1.352 m2, az épületek bruttó összterülete 1.429 m2.
Valamennyi szoba zuhanyzós fürdőszobával, franciaággyal (pótágyazhatóak) tv-vel, minibár hűtővel felszerelt. A szállodának 60 fő befogadóképességű étterme és a pincében külön borozónak kialakítható étterme, valamint 30 fő befogadására alkalmas terasz helyisége van. A pincében kb. 8 személyautó számára garázs, továbbá jelenleg szauna, és személyzeti öltöző, gépészeti és kiszolgáló helyiségek találhatóak. Az udvaron medence (30 m3-es,1,10 m mély, 9x3,5 m-es) , a cca. 80 m-re fekvő Balaton parton saját napozóstég biztosítja a kellemes időtöltést, kényelmet, kikapcsolódást, pihenést, a szabad strand pedig ca. 350 méter távolságra van. Parkolás a parkolóban a szálloda udvarán, illetve a szálloda mélygarázsában, továbbá ingyenesen az utcán lehetséges. A városközpont cca. 800 m-re található, ahol szórakozó helyek, bárok, éttermek, üzletek, bevásárló helyek, kertmozi és a vasúti valamint buszmegálló helyezkedik el. Cca. 300 m távolságra épült az újnak mondható yacht és vitorláskikötő is. A hotel teljesen felszerelt, a szoba helyiségeken túl, konyha és egyéb konyhai előkészítő és tároló helyiségek is találhatóak.
A hotel egész évben üzemeltethető, mivel cirkó berendezésű fűtés és meleg víz rendszer van kiépítve.
Balatonlelle városközponttól pont annyira távol helyezkedik el, hogy a nyugalmas pihenés már biztosított legyen, de egy kellemes sétával gyalog is könnyen megközelíthető.
Az ingatlan könnyen megközelíthető, a közlekedés vonattal (két vasútállomás között helyezkedik el), busszal (városközpontban), gépkocsival, kerékpárral is (kiépített kerékpárút) jó infrastruktúra mellett biztosított.
Elsődlegesen az ingatlant egyedüli eszközként tulajdonló és adósságmentes projekt céget szeretnénk értékesíteni, de kizárólag ingatlanként történő eladás is alku tárgya lehet.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel Ingatlanközvetítők megkeresését is szívesen fogadom!
Magánszemély
Magánszemély