Bezárás

Balatonlelle, Szent István út 6.

Eladó szálloda, hotel, panzió...
Alapterület 1 800 m²
1 587 000 € 475 millió Ft
  • Térkép
06 30 982 ···
Üzenetet küldök

Eladó szálloda, hotel, panzió...

Légkondicionáló nincs
Vásároljon közvetlenül a Tulajdonostól a mellékelt telefonszámon!

Eladó Balatonlelle közvetlen turisztkai központjában a Szent István Hotel, 150+ férőhelyes, felújított, illetve új építésű szobákkal, kiszolgálóegységekkel, étterem, bár konyha, szaunaszolgáltatással. A szobák száma 56, melyek mindegyike saját vizeblokkal ellátott. Jellemzően kétágyas elhelyezések, míg a 4 ás 5 fős lakrészek kétszobásak.
Balatonlelle központjában, egy sarokra a szabadstrandtól, az állomástól, a sétálóutcától, valamint a Napfény strandtól. A telek elhelyezkedése folytán egyedülként kínál fejlesztési lehetőséget Balatonlelle legkeresesettebb helyszínén.
A hotel eredményes működésének hála közel 50%-ban visszajáró vendégeknek ad szállást, beleértve a szezon elején rendszeresen megszálló csoportokat. A Hotel immár sokadik nyara 99%-os kihasználtsággal üzemel a szezon hónapjaiban.

A hotel hálószobái 2013-ban kerültek felújításra, és valamennyi bútor új bennük, tv, hűtő, wifi került minden hálóhelyiségbe. A nyílászárók és szigetelés mind cserélve lett. Az elektromos áramról napelem, a meleg vízről napkollektoros hálózat gondoskodik.

Az ingatlan kitűnő befektetés üzemeltetés céljára, vagy akár építési telekként, de akár három különálló telekrész is kialakítható a 6.129 négyzetméteres területen, mely egyszerre kapcsolatos a Szent István és a Napsugár utcával.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 300 m2 feletti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó vendéglátó egységek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 982 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?