Bezárás

Balatonlelle, Somogy megye

Eladó lakóövezeti telek
Telekterület 767 m²
Ár 27,9 millió Ft
  • Térkép
Pomozi Gábor
06 70 461 ···
Otthon Centrum Balatonlelle
Üzenetet küldök

Eladó lakóövezeti telek

Beépíthetőség 30 %
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany van
Víz van
Gáz utcában
Csatorna van
Kizárólagos megbízás, csak az otthon Centrum kínálatában!
Ajánlom figyelmébe befektetőknek, és családi ház építőknek. Balatonlellén, nagyon jó helyen, forgalomtól mentes, csendes utcában, 767 m2-es építési telek eladó. A telek 30 %-a beépíthető, az épületmagasság 5 méter, építhető családi ház vagy négy lakásos épület az övezetben. A napfény strand 600 méter, a balaton 200, a központ 500 méter. A telekre a víz a villany, és a csatorna be van kötve, a gáz az utcán. A tulajdonosnak 2022-ig érvényes tervrajza van, (családi ház + négy vendég apartman), amit vétel esetén, és ha a vevőnek is elnyeri tetszését szívesen át ad. .

Tulajdonviszonyai rendezettek, azonnal birtokba vehető.

Bevásárlási lehetőség, iskola, óvoda, orvosi rendelő, bank, vasútállomás, buszmegálló, a fövenyes strand, az élményfürdő, a szabad strand, a kikötő, kényelmes séta távolságra helyezkedik el. Az ingatlan vásárlása esetén a következő szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére: Kedvezményes ügyvédi költség, ingyenes tanácsadás, értékbecslés, energetikai tanúsítvány elkészíttetése!
Várjuk hívását, hétvégén is állunk rendelkezésére.

Balatonlelle városa számos kikapcsolódási lehetőséget kínál. Nyáron nehéz választani, hogy a hangulatos Szent István tér és Móló sétány mellett a cirkusz, vidámpark, szabadtéri színpad, mozi, vagy éppen a rendezvény park programját látogassuk.
Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérem hívjon bizalommal!

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 0-999 m2 közötti eladó telkek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 461 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?