Balatonkenese, Nefelejcs utca Eladó lakóövezeti telek
Telekterület 1304 m2
Azonosító: 32488495
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 306
Eladó lakóövezeti telek
Beépíthetőség 20%
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany telken belül
Víz telken belül
Gáz utcában
Csatorna telken belül
Beépíthetőség 20%
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany telken belül
Víz telken belül
Gáz utcában
Csatorna telken belül
Leírás

Balatonkenese belterületén, lakóövezetben, egyik legszebb utcában, "Kenese Rózsadombján" kilátással a Balatonra, 1304 négyzetméteres eladó telek, mely akár nyaraló építésére, akár ott lakásra alkalmas. Méreténél fogva, ikerház építésére is alkalmas. Beépíthetősége 20%, LK 11 lakóövezet besorolású, építhető magasság 4,5 méter. Közművek a telken vannak. Az utca zsákutca, a telek az utca végén található, teljesen csendes. Kerülete: 26, 5 x 50 méter. 2021 nyarán lett körbekerítve szép kőkerítéssel. A terep feltöltve, elegyengetve, építkezéshez előkészítve van. Enyhén lejtős a terület, a felső részéről lehet rálátni a Balatonra.
Jelenleg /2022 április és május hónapban/ a telekre egy mobil ház telepítése van folyamatban 3 nagy terasszal. A mobilház ideiglenes céllal került oda, amíg a végleges nyaraló el nem készül. Engedélyt is csak így kaphat. A közműveket, víz, csatorna, villany elvezettük a házig, amely úgy készült el, hogy már a kőépülethez is jó legyen, külön vezetékezéssel pl. egy leendő jakuzzihoz. A telek alsó részén jelenleg egy esővíz gyűjtő ciszterna épül, amely 6-8 köbméter víz tárolására lesz alkalmas locsoláshoz. Folyamatosan fejlesztjük. A telek esetlegesen a mobilház nélkül is eladó. Amennyiben kérdése van, telefonon érdeklődjön, köszönöm.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Balatonkenese, Nefelejcs utca
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 306
Ez is érdekelhet
© ingatlan.com - 1999 - 2022 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch