Bezárás

Balatongyörök, Zala megye

Eladó lakóövezeti telek
Telekterület 3 238 m²
Ár 17 millió Ft
  • Térkép
Kuti Andrea
06 30 231 ···
Városi Ingatlaniroda
Üzenetet küldök

Eladó lakóövezeti telek

Beépíthetőség nincs megadva
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany nincs megadva
Víz nincs megadva
Gáz nincs megadva
Csatorna nincs megadva
Kedves Érdeklődő!

Eladásra kínálok zártkerti övezet és belterület határán fekvő balatongyöröki a 71-es úttól északi oldalon elhelyezkedő új, most kialakuló csendes utcánál egy nagyon szép, BALATONI PANORÁMÁS 2 db telket.

Fontosabb jellemzői
• A telkek csakis egyben eladóak, külön helyrajzi számmal rendelkeznek. Státuszuk zártkert, ebből adódóan 3% a beépíthetőség felszín felett, pinceszinten ennél nagyobb. A telek méretei 1569 és 1669 m2 külön-külön. Egy most kialakuló övezetben helyezkedik el, de már most a telkek nagy részén laknak, illetve befejező munkálatok folynak, új modern stílusban.
• A telkek részben lefele lejtenek, szemben vannak a Balatonnal. Aki ide épít házat az egy szuper örök panorámát tudhat magáéul.
• Gáz itt nincs, villany a telek előtt, víz a szembe levő utcából is beköthető, amit a rajzon (már meglévő utcának jelöltem). Ami a csatornát illeti, minden zártkertben alaphangon nincs csatorna, ezt egy kb 10 m3-es zárt rendszerű emésztővel váltják fel, DE mivel itt becsatlakozik egy olyan utca aminek a tetejéig be van vezetve a csatorna, erre lehetőség van rákötni az építési hatóságok szerint. Erről telefonon többet tudok mondani, komoly érdeklődés esetén.
• Beépíthetősége 3%

Balaton északi részének Balatongyörök az egyik legkedveltebb nyaralóhelye. Sokaknak van itt a környező városokból, fővárosunkból is nyaralójuk. A parton talalható gyerekbarát strand, étterem stb. A közelben nagyon sok hely van amit érdemes meglátogatni. Többek között Szigligeti vár, Badacsony, Tapolcán a Tavas Barlang. A másik irányban Keszthely, ahol több idegenforgalmi attrakció is található mint pl. a Festecsics Kastély, Balaton Múzeum, Játék múzeum és sok más hasonló érdekesség. Hévízi Termálfürdő és meg sorolhatnám. Ezeket 5-15km-es körzetben megtalálhatjuk.

AZ INGATLAN TULAJDONVISZONYAI RENDEZETTEK, TEHERMENTES!

Ha ezen ajánlatunk felkeltette érdeklődését, kérem forduljon hozzám bizalommal!

Üdvözlettel: Kuti Andrea
(További kínálatunkat keresse a Városi Ingatlaniroda hivatalos weboldalán.) \n

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 2000 m2 feletti eladó telkek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 231 ···
Üzenetet küldök