Bezárás

Balatonfűzfő, Hóvirág utca

Eladó termőföld, szántó
A hirdető nem töltött fel fotókat
Alapterület 40 m²
Telekterület 4 890 m²
Ár 16,5 millió Ft
  • Térkép
06 20 989 ···
Üzenetet küldök

Eladó termőföld, szántó

Idő hiányában nem bírom tovább művelni kedvenc gyümölcsösömet. Termő gyümölcsös eladó közigazgatásilag Balatonkenesén, de a valóságban megközelítése Balatonfűzfőről!

Balatonkenesétől kb. 8 km-re van! 1998-as telepítésű, az eredeti telepítési engedély hiteles másolata megvan. A kert körbekerítve, csendes helyen van, aszfaltúttól kb. 400 m-re.

Nincsenek szomszédok. Csak az út túloldalán vannak nyaralók. A telken egy kéthelyiséges, nyáron kellemesen hűs pincelakás található (kb. 40 m2) teljes felszereléssel, biztonsági vasráccsal, villannyal, vaskályhával, főzőfülkével. Föléje akár faházat is lehet építeni. Víz (kút) is van, melyből szivattyúval lehet a vizet kiemelni. A kút mellett 4,5 m3-es víztartály található a locsolás megkönnyítésére. A locsoláshoz tömlő is van. A pincénél ciszternába lehet vizet gyűjteni, és több (6 db) 1 m3-es műanyagtartály is van. A pince mellett árnyékszék található. Mellette kocsibeállónak alkalmas fedél található. A másik oldalon szőlőlugas paddal a pihenésre. A kert felső részéről látszik a Balaton, lehet gyönyörködni a panorámában! Az épület mellett satupad az apróbb munkák, javítások elvégzéséhez. Egy rendszám nélküli utánfutóval a telken belüli vízszállítás (locsoláshoz) stb. megoldható.

A gyümölcsösben 120 fa található, kb. 20 diófa, 20 mandulafa, a többi alma, körte, szilva, birs, cseresznye, meggy, sárgabarack, naspolya, szelídgesztenye, mogyoró, őszibarack, szeder, eperfa, szamóca és kb. 50 m-nyi kordonos borszőlő. A gyümölcsösben van egy régi munkás fa lakókocsi (70-es évekbeli), mely lakható (ágy, szekrény, tűzhely stb.). Néhány szerszámot, eszközt is adok: létra, karos metszőolló, vizestömlők, villamos hosszabbítókábelek: 3×100 m, kannák, szivattyúk, szerszámok, a pince berendezési tárgyai stb.
A területet vegyszermentesen gondoztuk, folyamatosan ápolt, nyírt, metszett, karbantartott. Trágyázva is voltak a fák az elmúlt egy-két évben.

Új ültetésű fák is vannak, melyek hamarosan termőre fordulnak. Azonnal birtokba vehető, és élvezheti a természet szépségét: a reggeli napfelkeltét, élvezheti a csendet, nyugalmat. Ha megfáradt, pihenhet a kertben, csodálhatja a madarakat stb.

Igény esetén külön alku tárgyát képezheti egy MT8-132-2 (TZ4k) típusú, 1994-s 21 LE-s kéthengeres dízel, igen szép állapotú kistraktor is a szárzúzójával.
A fentebbi gép ára nem része a vételárnak!
Az ár irányár!
Kérésre küldök további fotókat is!
beépíthetőség: 1%, besorolás: Má-1, max 5 m épületmagasság

Kapcsolat a hirdetővel

06 20 989 ···
Üzenetet küldök