Balatonfüred, Veszprém megye

Eladó étterem, vendéglő
Balatonfüred, Veszprém megye
Alapterület
1290 m²
Azonosító: 31730971
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó étterem, vendéglő

Légkondicionáló
van

Leírás

Egyedül álló lokációval rendelkező dupla vendéglátóegység Balatonfüreden eladó!

A provencei hangulatú ingatlan egy 100 nm-es nyitott, egy 120 nm-es fedett terasszal, illetve egy 150 nm-es pincehelységgel rendelkezik, így 200 fő befogadására képes.

Az udvar továbbá 15 gépkocsinak add lehetőséget privát parkolásra!

A pincehelységben található melegkonyhás étterem, bárpult, vendég mosdó, személyzeti mosdó és öltöző, raktárhelység, teljesen felszerelt konyha fekete, fehér mosogatóval, zöldség és hús előkészítővel illetve hűtőkamrával.

A kerékpárút mellett található az utcafrontra néző 2019 áprilisában nyitott, nagy sikernek örvendő halsütő, ami az árnyékos asztalaival hamisítatlan balatoni "büfé" hangulatot biztosít, mely továbbá azért is különleges mivel ez Balatonfüred egyetlen strandon kívüli halsütödéje.

Kiváló elhelyezkedésének köszönhetően az ingatlan mind autóval mind biciklivel is rendkívül egyszerűen megközelíthető, illetve az arra járó embereket is bevonzza páratlan külsejének köszönhetően!

Hívjon minél előbb, ne maradjon le róla!

Ha ez az ingatlan, vagy bármelyik a Vespa Ingatlaniroda portfóliójában lévő ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem keressen bizalommal a megadott telefonszámon!
Lépj kapcsolatba a hirdetővel