Balatonfüred, Aranyhíd sétány

Eladó egyéb vendéglátó egység
A hirdető nem töltött fel fotókat az ingatlanról.
Alapterület
405 m²
Azonosító: 32162513
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó egyéb vendéglátó egység

Légkondicionáló
nincs megadva

Leírás

Balatonfüred Kisfaludy strandon üzemelő bejáratott, nagy forgalmú vendéglátó egység hosszú távú bérleti joga eladó!

A Balaton egyértelműen legnépszerűbb, folyamatosan fejlődő, évről-évre több vendéget vonzó városában, és az egész északi part legnagyobb strandján eladó egy páratlan adottságú, garantáltan konkurenciamentes üzlet. A Kisfaludy strand 430 méternyi partszakasszal és 44 ezer négyzetméter parkosított területtel fogadja akár a napi 8-10 ezer látogatóját a nyári szezonban.

Az eladó vendéglátó egység 2008 óta folyamatosan nagy forgalmat bonyolít és nyereségesen üzemel. Az 55 négyzetméter alapterületű kiszolgálóépület mellett, két, egyenként 75 négyzetméternyi terasz várja a vendégeket közvetlenül a bár két oldalán a parton, valamint hozzá tartozik az egység igazi vonzereje, egy páratlan, 200 négyzetméteres vízállás a Balaton felett. Összesen 180-200 fő tud egy időben helyet foglalni, emellett a pultnál is folyamatos a kiszolgálás három irányban is.

Itt nem kell harcolnia a vendégekért, kis hozzáértéssel az egység három nyári hónap alatt akár egy család egész éves megélhetését is biztosítja. Az üzlet fő profilja a kávéitalok, koktélkülönlegességek, alkoholos és alkoholmentes italok forgalmazása. A profil bővíthető, lehetőség van fagylalt, vagy akár egyszerűbb bisztró/pub jellegű ételek árusítására, illetve a strandi műszak után akár további esti, éjszakai üzemeltetésre is (pl. beachparty). A strandon ez az egyetlen egység, melynek nyitva tartása akár hajnali 4 óráig is engedélyezett abban az esetben, ha Ön és a személyzet bírja még erővel egy hosszú nap után. Nekünk ehhez már nem volt sem kedvük, sem erőnk, azonban hatalmas potenciál van még ebben.

A bolt bejáratva, hosszú évek alatt kiépített, nagyszámú hazai és külföldi törzsgárdával, valamint nyaralók és potenciális vendégek tízezrével kerül átadásra. A vételár a hosszú távú bérleti jogon felül a teljes bútorzatot, árnyékolókat, hűtőket, bártechnikai berendezéseket, hangtechnikát tartalmazza, továbbá a sok év alatt kiépített teljes beszállítói hálózatot, mindent, ami a sikeres üzemeltetéshez szükséges, akár néhány nap alatt nyitásra kész és bevételt termelhet az új tulajdonosának. Az üzlettel együtt, igény esetén átadjuk a Füreden valódi kincsnek tekinthető, 4 szoba plusz 2 fürdővel, konyhával rendelkező, klimatizált fix szezonális albérletünket is, ahol a személyzet elszállásolása színvonalas körülmények között megoldható.

Az itallap és a választék mind úgy lett kialakítva, hogy füredi árszínvonal mellett, gyorsan pörgethető, magas profit tartalmú (300-500%) termékekkel szolgáljuk ki a szomjas tömegeket. Amennyiben Ön nem szeretne egy 60 fokos konyhában, napi sok száz lángost lesütni és vendéglátós tapasztalattal rendelkezik, ez egy jó lehetőség és biztos befektetés, kiemelkedő évi kereseti lehetőség három hónapnyi munkával.

Az üzlet a folyamatosan nyereséges, növekvő árbevételű és azonnal hitelképes üzemeltető céggel együtt átadó, a vételár az eddigi nyereségeket tekintve rendkívül gyorsan megtérül. A tavalyi rekord év után, idén még erősebb balatoni szezon várható, külföldi, tömeges nyaralások jó ideig nem lesznek.
A jelenlegi tulajdonosi kör más irányú érdekeltségei, valamint a több száz kilométeres távolság miatt kerül eladásra a bár, kizárólag egy, az üzlet frekventáltságának és potenciáljának megfelelő ajánlat esetén.

Minden további, a bevételekre és a megtérülésre vonatkozó információ csak komoly, fizetőképes érdeklődő esetén, kizárólag személyes találkozás alkalmával. Természetesen betekintést nyújtunk az üzemeltető cég könyvelésébe és a mérlegekbe is.

Az üzlet jelenleg működés közben megtekinthető, átvétele szeptember végével lehetséges.

Ingatlanközvetítők segítségét köszönjük, nem kérjük.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély