Bezárás

Balatonfüred, Petőfi Sándor utca

Eladó üzletházban üzlethelyiség
Alapterület 128 m²
Ár 48 millió Ft
  • Térkép
06 20 568 ···
Üzenetet küldök

Eladó üzletházban üzlethelyiség

Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve 1981-2000 között
Emelet nincs megadva
Légkondicionáló van
Balatonfüred frekventált helyén tulajdonostól eladó egy üzletház a Delta Városkapu Üzletközpontban, az ALDI szomszédságában. A több szintes, összközműves telken elhelyezkedő belvárosi üzletház alapterülete 128 m2, amelyen négy üzlet került kialakításra, mindegyik külön bejárattal.

Az épület alatt egy külön bejáratú pinceszintet találunk, amely felett a földszinten két üzlethelyiség kapott helyet, hozzátartozó WC-vel.

Az emeleti részen egy üzlethelyiség, WC, zuhanyozó, teakonyha helyezkedik el, hűtő-fűtő légkondicionálóval felszerelten.

A jó műszaki állapotú üzletház földszintjén és emeletén egyaránt biztosított a gázfűtés és melegvízellátás saját gázkazánnal.

Az épülethez tartozik egy 45 m2 területű fedett (tető alatti), nyitott terület, amely külső árusításra, vagy egyéb célokra hasznosítható.

Ingyenes parkolás az épület melletti parkolóban biztosított.

Az eladó ingatlan központi elhelyezkedésű, buszmegálló, vasútállomás 50 m-re található, Balatonpart (strand, Tagore sétány) 10 perces sétával elérhető. Az épület üzleteit jelenleg is bérlik szolgáltatók, így befektetésnek is kitűnő választás.

Kapcsolat a hirdetővel

06 20 568 ···
Üzenetet küldök