Balatonfüred, Kéki dűlő

Eladó üdülőövezeti telek
A hirdető nem töltött fel fotókat az ingatlanról.
Telekterület
1593 m²
Azonosító: 31948294
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó üdülőövezeti telek

Beépíthetőség
3%
Szintterületi mutató
nincs megadva
Bruttó szintterület
nincs megadva
Villany
telken belül
Víz
telken belül
Gáz
nincs
Csatorna
nincs

Leírás

BALATONFÜREDEN A KÉKI DŰLŐBEN TELEK FAHÁZZAL ELADÓ!

A Kéki Völgyben (Kéki Düllő) az erdő mellett, eladó egy építési telek, amelyen jelenleg egy kis faház és egy szerszámos bódé áll.

A telek mérte 1593 m2, rá 47,76 m2-es ház építhető, melyre megvan a jogerős építési engedély. (Módosítható az engedély, érdeklődés esetén be tudom mutatni.)
A faház mérete 20 m2, felvonulási épületként hasznosítható az építkezés során.

A telek besorolása: Mk 1 (kiskertes mezőgazdasági övezet), a beépíthetősége 3%, erre vonatkozik a jogerős építési engedély. (A terület ki van vonva a művelési ág alól.)

Az áram bevezetésre került a telekre, és fúrt kút is található, habár mélyítés szükséges lesz a használatához.
A telekre vezető út aszfaltos, az utolsó 100 méteren köves az út.

Mindazoknak szeretettel ajánlom a telket és a ház felépítését rá, akik a természet közelében képzelik el a pihenésüket, hiszen a telek végénél elfogy az út, nincs arrafelé sem forgalom, sem zaj.
Gyönyörű természeti környezet veszi körül a telket. A telek az erdőre néz, a mellette lévő dombság látható, a tóra nincs közvetlen kilátás. Amennyiben egy emeletes ház épül rá, felső szintről belátható lesz majd az egész völgy.

A fotókon látható a telek, a faház, a szerszámos bódés és a kerti WC. Ahol két kerítés látható, ott a külső kerítés jelzi a telekhatárt, a belső kerítés a faházat veszi körbe, bármikor elbontható. Az építési engedéllyel rendelkező házról, két látványtervet is mellékeltem, hogy vizuálisan is láthatóvá váljon az épület.

Az ingatlan ára alkuképes, és fotókat tudok küldeni, kérem, hogy jelezze, ha érdeklődik a telek iránt és egyeztessük a részleteket.

Az ingatlan a saját tulajdonom, kérem, hogy ingatlanosok ne keressenek!
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély