Bezárás

Balatonfüred, Kéki dűlő

Eladó üdülőövezeti telek
Telekterület 1 593 m²
91 160 € 33,5 millió Ft
  • Térkép
06 70 739 ···
Üzenetet küldök

Eladó üdülőövezeti telek

Beépíthetőség 3 %
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany telken belül
Víz telken belül
Gáz nincs
Csatorna nincs
BALATONFÜREDEN, A KÉKI DŰLŐBEN, TELEK JOGERŐS ÉPÍTÉSI ENGEDÉLLYEL ÉS EGY FAHÁZZAL ELADÓ!

A Kéki Düllő legvégében, az utca végén, ahol elfogy az út és az erdő kezdődik egy nagyméretű telek, amelyen jelenleg egy kis faház áll, eladó. A telek mérte 1593 m2, rá 47,76 m2-es ház építhető, melyre megvan a jogerős építési engedély. Az építkezés tavasszal elkezdhető, nyárra elkészülhet a ház.
A faház mérete 20 m2, felvonulási épületként hasznosítható. A telken belül ott az áram, és fúrt kút is található a telken, de nem használtuk, így kiszáradt, mélyítéssel kelthető életre.

A telek besorolása: Mk 1 (kiskertes mezőgazdasági övezet), a beépíthetősége 3%, a terület ki van vonva a művelési ág alól. Az telekre vezető út aszfaltos, az utolsó 300 méteren köves az út.

Azoknak ajánlom a telket és ház építését rá, akik a természet közelében képzelik el a pihenésüket, hiszen itt már nincs forgalom, zaj, csend és béke honol, a természet minden rezdülését lehet érezni. Gyönyörű környezet, igazán tiszta szívből ajánlom azoknak, akik ilyet képzeltek el maguknak, ebben nem csalódhatnak!

A képek szerint a telek az erdőre néz, a mellette lévő dombság látható, a tóra nincs közvetlen kilátás. Amennyiben egy emeletes ház épül rá, felső szintről belátható lesz a völgy.

Ragadja meg ezt a lehetőséget, hiszen Füreden nem sok építési telek kapható már, inkább csak külterületen, ez a telek is az utolsó eladó telkek egyike. (Ajánlom befektetésnek is, hiszen az értéke csak nőni fog a kínálat csökkenésével.)

Az ingatlan a saját tulajdonom, kérem, hogy ingatlanosok ne keressenek!

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 1000-1999 m2 közötti eladó telkek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 739 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk