Balatonfüred, Balassi Bálint utca

Eladó lakóövezeti telek
Balatonfüred, Balassi Bálint utca
Telekterület
1117 m²
Azonosító: 32310101
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó lakóövezeti telek

Beépíthetőség
20%
Szintterületi mutató
nincs megadva
Bruttó szintterület
nincs megadva
Villany
nincs megadva
Víz
nincs megadva
Gáz
nincs megadva
Csatorna
nincs megadva

Leírás

Egyedülálló lehetőség! Páratlan telek Balatonfüreden!

Nemrég született meg döntésünk, hogy eladásra kínáljuk ingatlanunkat. Azóta megtaláltuk álmaink lehetőségét, amihez a családi kassza bővítésre szorul. Hogy ne kelljen b-tervben gondolkodnunk, a következő döntést hoztuk:
A NYÁR VÉGÉN ELFOGADJUK A LEGKEDVEZŐBB AJÁNLATOT!

Amennyiben szeretne a közeli vagy a kicsit távolabbi jövőben Balatonfüreden élni, építkezni vagy befektetni, és ehhez az álmához megtetszett a kínált ingatlanunk, legyen Ön a szerencsés, kérjük tegye meg ajánlatát!


Az ingatlanról:
A festői szépségű Balatonfüred egyik leghangulatosabb részén, a Tamás hegy lábánál, Arács kertváros legszebb részén található, 1117 nm-es, téglalap alakú telkünk, mely utcáról könnyedén közművesíthető, LKE-10 övezeti besorolású ( kertvárosi-alacsony sűrűségű lakóterület).
A telek, nyugodt, csendes, rendezett környezetben található, kertes családi házak és egy új lakópark ölelésében. 20%-os beépíthetőséggel és 4.5 m ráépíthető épületmagassággal rendelkezik, ami családi házak vagy ikerház számára mindenképpen, de befektetésnek is tökéletes.
A telek déli oldalán a Balaton nyújt lenyűgöző látványt (már a pince tetejéről részpanoráma, emeleti szintről teljes panoráma), északi és keleti oldalon pedig a város feletti dombok, hegyek lankáira esik csodálatos kilátás.
Jelenleg a kisebbik telken egy jó állapotú pince található, a nagyobb telek, mely folytatása a kisebbik teleknek, jelenleg parkosított, gyümölcsfákkal, növényekkel díszített. A gondozott területen bográcsozó lett kialakítva, telepített gyermekjátékok kaptak helyet, valamint padok szolgálják a pihenést a hűs fák alatt.

Mivel a kínált telek békés környezetben terül el, viszont a város pezsgésétől és Balatonfüred természeti szépségeitől csak 10 perc sétára van, így az családok és befektetők számára is ideális.


Hívjon a megadott számon, jöjjön el, nézze meg a saját szemével is a kínált építési telek páratlan szépségét, lehetőségeit!
Várjuk megtisztelő ajánlatát!
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély