Balatonfüred, Balatonarács

Eladó külterületi telek
Balatonfüred, Balatonarács
Telekterület
1290 m²
Azonosító: 32467508
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó külterületi telek

Beépíthetőség
nincs megadva
Szintterületi mutató
nincs megadva
Bruttó szintterület
nincs megadva
Villany
van
Víz
van
Gáz
telken belül
Csatorna
utcában

Leírás

Festői környezet és romantikus hangulat fogadja a Füredre érkezőket a Balaton északi partjának múlt korokat idéző városában. Itt a múlt és a jelen kivételes harmóniában van együtt. Az utóbbi évek során megvalósított színvonalas, a műemlékvédelem szempontjait is szem előtt tartó fejlesztések miatt az északi part fővárosa Hild-építészet díjat kapott.
Ebben a csodás városban kínálunk eladásra, egy hosszabb távú befektetésre kiválóan alkalmas, 1290 nm-es partközeli (400 m távolság) telek + pinceingatlant, melynek remek elhelyezkedése többféle lehetőséget is nyújt a hasznosításra új tulajdonosának. A város külterületének és üdülőövezetének határán fekvő ingatlan „zártkerti művelési ág alól kivett terület és pince”, tehát kifüggesztést nem igényel.
A telken 2000-ben egy 150 nm-es pince ingatlan épült, mely statikailag stabil, kiváló állapotú így tökéletes alapként szolgálhat majdan egy új épületnek, ha az építési szabályzat ezt lehetővé teszi.
A terület Mkl építési övezet, amely a jelenlegi HÉSZ szerint sajnos egyenlőre még nem bővíthető, mert csak az 1500 nm-t meghaladó területen lehet 3%-ban építeni (szőlő- vagy gyümölcsös 80%-ban történő betelepítése mellett) . A rendezési terv ezen a területen új utcákat jelölt ki .
Közművek : gáz a telken belül, víz , villany bekötve , csatorna az utcában Aszfaltúton megközelíthető
Az ingatlan a múlt évben még méltán kedvelt, „bejáratott”, nagy forgalmú étteremként üzemelt. 120 nm fedett és 100 nm nyitott terasszal rendelkezik. Tulajdonosa 2016-ban teljeskörű esztétikai és műszaki felújítást végzett, melynek eredményeképpen egy hangulatos, igényes, jól felszerelt vendéglátóegység működhetett itt évekig a vendégek maximális megelégedésére. Ez a pince akár egy szaunát, jakuzzit is tartalmazó pihenő, wellness helyiség, + a teljes kikapcsolódást biztosító szórakozó helyiség is lehet : billiárddal, tv szobával, bárpulttal, autentikus borozó résszel … A lehetőségeknek csak a képzelet szab határt.
Remek lokáció : a Kisfaludy Strand 400 m, a Tagore sétány 800 m, buszmegálló 300 m, az arácsi vasútállomás, üzletek 800 m távolságban elérhetőek.
Ez az ingatlan egyedi lehetőség a városban! Akár saját célra nyaralóingatlan kerül kialakításra, de természetesen eredeti funkcióját megtartva is jövedelmező befektetés lehet!

Mivel ingatlanközvetítő irodánk építész- és ingatlanfejlesztő irodával párosul, így minden hiteles szakmai segítséget meg tudunk adni, mellyel segíteni tudjuk döntését.
- megbízható ügyvédi háttér
- építészeti tervek, statikai vizsgálatok, építésügyi szakértői vélemények készítése
- energetikai tanúsítvány és ingatlan értékbecslés készítése
- díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés
Megtisztel bizalmával, ha segítségére lehetünk új otthona megtalálásában vagy ingatlana értékesítésében! Hívjon bizalommal!
Lépj kapcsolatba a hirdetővel