Bezárás

Balatonfüred, Tamási Áron utca 33/3

Eladó sorház
A hirdető nem töltött fel fotókat
Alapterület 216 m²
Telekterület 300 m²
Szobák száma 6 + 1 fél
  • Térkép
06 30 377 ···
Üzenetet küldök

Eladó sorház

Ingatlan állapota nincs megadva
Komfort nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei nincs megadva
Fűtés nincs megadva
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Pince nincs megadva
Parkolás nincs megadva
Balatonfüreden a felső városrészen található a földszint+ kettő emeletes és még be nem épített tetőtérrel rendelkező ingatlanom a Tamás Áron utca 33/3 szám alatt. Az épületnek mérete ellenére nincsen nagy fűtési igénye, mivel a szomszédos épületekben laknak. Az emeleti erkélyről mint ahogyan a képen is látható kitűnő kilátás van a Tihanyi félszigetre. Az épület méreteiből adódóan senkit nem fog veszélyeztetni az, hogy később ezt a kilátást egy újonnan épülő ingatlan kitakarná.
Az épület kiválóan alkalmas lehet akár 3 különálló szinten is ingatlan bérbeadásra. Továbbá méretei és szobák száma alapján akár 10-13 fő elszállásolására is alkalmas a tetőtét beépítésével ez a szám pedig tovább növelhető. A garázst is ezen a környéken több helyen már lakószobává alakították az épület ráadásul 3 fürdőszobával rendelkezik. A házon a jelenlegi igényeknek megfelelő átalakítást nem kezdtem meg, mert feltételezhetően nem egyformák az ízlések és manapság mindenkinek más hasznosítási terve van egy ilyen frekventált helyen található ingatlannal. Az ingatlanhoz tartozó utcáról nyíló füves terület pedig parkolóvá is alakítható. A környék csendes, szomszédokkal nincsen gond az udvaron pedig több gyümölcsfa is található. Park és az erdős területek, valamint a kilátó gyalog is csak pár perces sétával megközelíthető.

A házban igény szerint a remek állapotban található Koloniál bútorokat ott is tudom hagyni. A ház kiürítése most van folyamatban. Ha azonban valaki átalakítás nélkül akar költözni annak sincsen akadálya, mivel a konyhába pár éve vásároltam új bútort és a szobák is részben újra lettek festve. A felrakott képek csak a ház töredékéről készültek.
Keressenek bátran napszaktól függetlenül korán kelek későn fekszek és a kérdésekre válaszolok, de ingatlanosok ne keressenek, így is Füredi viszonylatban nyomott áron árulom a házat! Képekért pedig keressenek mert minimális került feltöltésre. 59.500.000. Ft.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 200-299 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó házak ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 377 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk