Bezárás

Balatonfüred, Veszprém megye

Eladó családi ház
Alapterület 143 m²
Telekterület 1 085 m²
Szobák száma 5
  • Térkép
Torma Steffi
06 30 993 ···
 
Immobalaton Ingatlaniroda
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota újszerű
Építés éve 2012
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei földszintes
Fűtés gáz (cirko), padlófűtés
Légkondicionáló nincs
Akadálymentesített nem
Fürdő és WC külön és egyben is
Kilátás kertre néző
Tetőtér nem beépíthető
Pince van
Parkolás udvari beálló - benne van az árban
Eladó 4 szobás lakóház + Vendégház, szépen gondozott kerttel, pár perc sétára a Tagore sétánytól, közel az óvodákhoz, iskolákhoz, boltokhoz, Balatonfüred központjában.

Hát, ha valami közel van mindahhoz, ami miatt Balatonfüredre érdemes és kell jönni, ami miatt olyan vonzó a turisták számára ez a város a szezonban, sőt már egyre inkább a szezonon kívül is, akkor ez a ház mindahhoz közel van. Közel van, hiszen tényleg csak pár perc ide minden, 9 perc séta a Tagore sétány, Anna Grand hotel, az ikonikos Karolina kávéház, Flamingó Wellness és Konferencia, Hotel Füred Spa & Conference, a Balatonfüredi hajóállomás, a Kisfaludy strand, szóval mindaz, ami miatt annyira vonzó a turisták számára a város.
Ugyanakkor közel van a Posta, a Kiserdei Óvoda, az Eötvös Lóránd általános iskola, a Lóczy gimnázium, a SPAR szupermarket és a Vásárcsarnok, ami pedig az itt lakók, az itt élők számára fontos, közelségük az ő számukra ad kényelmes életvitelt.
Ez a ház tehát lakóinak nyújtja a Balaton, Balatonfüred varázslatos élete lehetőségét akár nyaralóként töltik itt napjaikat akár tartósan itt élnek.

Megközelítés
A város szívében vagyok, természetes tehát, hogy nem gond a közlekedés, aszfaltozott és karban tartott utak, utcák mindenfelé.

Környék
A 71-es úttól felfelé vagyok. Ez jó. Ide már nem ér fel a lüktető, forró nyarak forgatagának nyüzsgése, néha a távolból talán felhallatszik a Nagy-színpad zenéje.

Telek
A telek kicsit több, mint 1000 m2, szépen körbe kerítve, az utcáról nem is ez már kellemes életteret ad egy akár nagyobb létszámú család számára is. Egyik felében épült meg a ház, a fedett gépkocsi beálló és a vendégház, a másik felében pedig szépen parkosított kert, bokrokkal, fákkal, kis liget padokkal, kerti sütő és gyermek játszótér lett kialakítva. Különleges hangulata van, hiszen bár karnyújtásra vagyok a parttól, a város szívében, mégis itt mintha a külső világ zajai lecsendesednének, ahogy beléptem, mintha mindazt kint hagytam volna. Szép itt, jó itt lenni.

Közművek
Víz, gáz, villany, csatorna természetesen bevezetve.

Ház
A ház 2012-ben épült, a korábban itt állt ház helyén, annak alapjait csak bizonyos helyeken felhasználva. Stílusa jól illik ide a kertbe, jól illik ide Balatonfüredre. Az itt lakók számára az élettér egy szinten lett kialakítva, nem kell lépcsőzni. Ennek előnyeit azok tudják igazán értékelni, akiknek már valaha volt gondjuk az emeltre felmenéssel. A 3 hálószoba a családtagok számára lehetővé teszi, hogy amikor arra szükségük van, félre tudjanak vonulni, de miután az életük egy szinten zajlik, ez mégis kicsit jobban összetartja a családot.
A ház belső mennyezeti gerendái, az ide gyártatott fa ajtók és ablakok, a belső építészeti elemek, a berendezés, a bútorok, dísztárgyak egységes képpé összeállva egy különlegesen stílusos életteret alkotnak meg, elhozva a régmúlt idők balatoni villáinak hangulatát a 21. századba.
A biztonságról riasztó rendszer, automata kapu és videó kaputelefon, a kényelemről és luxusról pedig a kerti automata öntöző rendszer, kerti kandalló, kerti zuhany, kerti sütő és gyerekjátszótér gondoskodik.
Ha rokonok vagy vendégek érkeznek, a saját konyhával és fürdőszobával berendezett vendégházban elhelyezhetők, akár hosszabb távra is, nem zavarva az itt élők életét.

Miért érdemes megvásárolnia?

1. Lakóháznak
Ez a ház lakóház, annak épült, minden, amire tartós itt-lakása esetén szüksége van, itt adott. Ha fontolgatja, hogy életmódot vált, ha már elege van a nagyváros nyűgjeiből, elege van a reggeli és esti dugókból, elege van a rossz levegőből, elege van a tömegből a túlzsúfoltságból, akkor ez egy remek lehetőség a változtatásra. Ha kisgyerekei vannak, pár perc sétára vannak az óvodák, iskolák, pár perc a bevásárlás. Itt jó a levegő, nincsenek dugók és nincs stressz.

2. Nyaralónak
Hétvégéket, hosszú hétvégéket is itt tudja tölteni, az autópályáról viszonylag gyorsan ideérhet. A nyári hónapokat pedig, ahogy szabad ideje engedi, családjával itt töltheti. A 3 hálószoba lehetővé teszi népesebb családja elhelyezését is.
Ha vágyik a Balaton közelségére, de ugyanakkor szeretne egy saját világban a part sokadalmától, nyüzsgésétől eltávolodni, akkor mindezt itt megtalálja.

3. Luxus vendégháznak
A szezonban, de talán még a szezonon kívül is sokak számára keresettek az ilyen típusú ingatlanok. A rendkívüli mértékben megnövekedett belföldi turizmus által generált igények kielégítésével ez a ház jelentős bevételhez juttathatja.

Kedves potenciális Vevő! Ha bármelyik Ön lehetősége, Ne habozzon, hívjon!

TOVÁBBI RÉSZLETEK alaprajzok, fotók, stb.: kattintson web oldalunkra alább:

Immobalaton Ingatlaniroda weboldala

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 120-149 m2 közötti, új építésű, újszerű eladó házak ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 993 ···
 
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk