Bezárás

Balatonfüred, Vázsonyi út

Eladó családi ház
Alapterület 450 m²
Telekterület 4 800 m²
Szobák száma 6 + 4 fél
  • Térkép
06 30 298 ···
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota nincs megadva
Komfort nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei nincs megadva
Fűtés nincs megadva
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Pince nincs megadva
Parkolás nincs megadva
Eladó!

Tisztelt leendő potenciális vásárló!
Az Önök figyelmébe ajánlom, illetve eladásra kínáljuk Balatonfüred felső városrészében a Siske és a Szálka dűlő közötti völgyben húzódó 4633 m2-en fekvő különböző helyrajzi számokon található épületegységek helyezkednek el. Balatonszőlős irányába haladva, a Balatontól 3 km-re, szomszédoktól elszigetelten, örök balatoni panorámával biztosít teljes kikapcsolódást a tulajdonukban lévő három különálló épületkomplexum.
Csak az emberi fantázia szabhat határokat, amely egy kellemes pohár bor mellett a teraszra kiülve, csodálva a tihanyi félsziget és a déli part adta gyönyörű látképet, születhetnek meg a legjobb gondolatok.
Hogy pontosan miről is van szó, hogyan képzelhetjük el valójában ezt az egyedi helyszínt Balatonfüred zöldövezetében?
Elsősorban az adott területen egy jelenleg is jól működő és bejáratott, rengeteg helyi és külföldi vendéget otthon látó Grillkert helyezkedik el, saját kb. 400m2-es zárt parkolóval. 24 éve egy tulajdonos által üzemeltett étterem, amelynek fedett külső és nyitott teraszos része biztosít helyet a vendégek számára, teltház esetén kb. 120 fő befogadóképességgel. Rossz idő esetén pedig egy 1928-ban épült pincehelyiség ad igazán hangulatos teret az ideérkezőknek, természetesen a vendéglátásban előírt helyiségekkel és felszereltséggel felszerelve. Ennek az épület felső részén pedig egy 50m-es balatoni panorámás Penthaus kerül kialakításra a 2019/20-as év első felében!! Pillanatnyilag felújítás alatt!! Ehhez tartozik egy 80 m2-es terasz balatoni kilátással. A külső részhez tartozik egy kint elhelyezett lávaköves látvány grill konyha 75 m2-es alapterülettel. Az étteremhez tartozó épületegységek és területek külön helyrajzi számon találhatók ezáltal akár beépíthető és más egységgé (lakássá) is módosítható vagy átalakíthatók.
Az bejáraton belépve a területen az étteremhez tartozó parkolón túlsuhanva, az étterem mögött és a hegyoldal ban húzódó három szintes családi ház fogad minket, amely a külvilágtól elzárva az erdőszélén bújik meg 50% -os zöld tető alatti beépíthetőséggel, így garantálva a télen nyáron a kellemes temperáló hőmérsékletet.
A családi ház építése 2014-ben vette kezdetét, amely mára már teljes mértékben lakható és a kornak megfelelő (extra) felszereltséggel használatban van. A fűtés-villanyhálózat teljesen mértékben energiatakarékos és modern rendszerként van kiépítve, mindehhez párosul a ház teljes mértékű biztonság technikai ellátottsága is. A családi ház három szintjét egy föld alatt fekvő 99 m2-es garázs, 110 m2-es szintén félig zöld tetős földszint lakó rész illetve a tetőtérben kiépített Penthaus jellegű lakrész alkotja. A középső szinthez társul a 50 m2-es részben üvegtetővel fedett déli fekvésü terasz, és
a 16m2-es északi fekvésü terasz illetve a jacuzzi (6szem.) biztosít majd kikapcsolódást a jövőben, a Holdfény árnyékában. Tágas amerikai jellegű nappali, két külön egyedi minőségi fürdőszobával ellátva, nappali és vendégszoba található a földszinti részen.
A tetőtér külön bejáratú, 52 m2-es alapterülettel, padlóban elhelyezett hűtő-fűtőberendezés, napjaink modern stílusában berendezve és kialakítva.
A nyugalmat garantálja, hogy a hegyoldalban fekvő kb.2400-m2-es terület is idetartozik, amely akár állatok tartására is alkalmas lehet.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 300 m2 feletti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó házak ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 298 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk