Balatonfüred, Tamáshegy

Eladó lakóövezeti telek
Balatonfüred, Tamáshegy
Telekterület
1117 m²
Azonosító: 32402651
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó lakóövezeti telek

Beépíthetőség
20%
Szintterületi mutató
nincs megadva
Bruttó szintterület
nincs megadva
Villany
utcában
Víz
utcában
Gáz
utcában
Csatorna
utcában

Leírás

A Tamás-hegy lábánál, Arács kertváros legszebb részén található panorámás építési telek, mely utcáról könnyed közművesíthető, LKE-10 övezeti besorolású (kertvárosi-alacsony sűrűségű lakóterület).

Jelenleg a kisebbik telken egy jó állapotú pince található, a nagyobb telek, mely folytatása a kisebbik teleknek, jelenleg parkosított, gyümölcsfákkal, növényekkel díszített. A gondozott területen bográcsozó lett kialakítva, telepített gyermekjátékok kaptak helyet, valamint padok szolgálják a pihenést a hűs fák alatt.

Panoráma:
A telek déli oldalán a Balaton nyújt lenyűgöző látványt (már a pince tetejéről részpanoráma, emeleti szintről teljes panoráma), északi és keleti oldalon pedig a város feletti dombok, hegyek lankáira esik csodálatos kilátás.

Környék:
Nyugodt, csendes, rendezett környezetben található, kertes családi házak és egy új lakópark ölelésében. Békés környezetben terül el, viszont a város pezsgésétől és Balatonfüred természeti szépségeitől csak 10 perc sétára van, így az családok és befektetők számára is ideális.

Beépíthetőség:
20%, 4.5 m ráépíthető épületmagassággal
Lépj kapcsolatba a hirdetővel