Bezárás

Balatonfüred, Siske

Eladó étterem, vendéglő...
Alapterület 450 m²
Ár 665 millió Ft
  • Térkép
Gubicza Fruzsina
06 70 626 ···
OTP Ingatlanpont Nyugati régió 2
Üzenetet küldök

Eladó étterem, vendéglő...

Légkondicionáló van
Egy KIVÉTELES befektetési lehetőséget keres Balatonfüreden vagy családjának szeretne biztosítani egy minőségi életérzést egy hatalmas balatoni panorámás birtokon? Akkor kérem, nézze meg velem a 4633 nm-es, több hrsz.-en található, három épületből álló EXKLUZÍV ÉPÜLETKOMPLEXUMOT
Egyedivé teszi Balatonfüred zöldövezetében ezt a helyszínt a TIHANYI FÉLSZIGET és a déli part gyönyörű látképe mellett a minőségi, exkluzív kivitelezés, az energiatakarékos és modern megoldások.
Az egyik épületben található az immáron 24 éve egy tulajdonos által üzemeltetett GRILLKERT, mely rengeteg helyi és külföldi vendéget vonz az egyedi elhelyezkedés, a panoráma és a lávaköves látvány grillkonyha miatt. A 120 fő befogadására alkalmas étteremhez kb. 400 nm-es saját zárt parkoló tartozik. Az épület tetején egy 50 nm-es balatoni panorámás Penthaus került kialakításra egy 80 nm-es fantasztikus kilátást nyújtó terasszal. Az épületrész külön helyrajziszámon található a többi egységtől, így a jelenleg is jól működő, bejáratott éttermi rész is átalakítható akár lakássá.
A parkoló hegy felöli oldalánál találjuk azt a 3 szintes családiházat, melyet 2014-ben kezdtek építeni minőségi, korszerű anyagokból, megoldásokkal. Így valósult meg az az EXKLUZÍV ÉPÜLET, mely a földfelszín alatt egy 99 nm-es garázsnak, egy 110 nm-es félig zöldtetős földszinti lakórésznek és egy tetőtérben kialakított Penthaus jellegű lakrésznek ad helyet. Az épület déli oldalán egy 50 nm-es üvegtetővel fedett teraszon vagy akár az északi terasz jacuzziában pihenhetünk, töltődhetünk egy finom helyi bort kostolgatva, miközben a balatoni panorámát, az épület mellett elterülő erdőt szemléljük. A hegyoldalban fekvő kb. 2.400 nm-es terület is az épülethez tartozik.
Az épület megtekintése előzetes egyeztetést követően lehetséges, így várom jelentkezését, hogy az Öné lehessen az északi part fővárosában ez a nívós, sok lehetőséget magába rejtő épületkomplexum.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 300 m2 feletti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó vendéglátó egységek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

OTP Ingatlanpont Nyugati régió 2
Az iroda összes hirdetése
06 70 626 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?