Balatonfüred, Balatonarács

Eladó étterem, vendéglő
Balatonfüred, Balatonarács
Alapterület
150 m²
Közvetítői azonosító: COM 146015
Azonosító: 31508021
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Werb Gábor - Balatonfüred
Referens összes hirdetése
Openhouse Ingatlaniroda
Iroda összes hirdetése
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó étterem, vendéglő

Légkondicionáló
nincs megadva

Leírás

KÉT ÜZLET EGY ÁRÁÉRT! ELADÓ ÉTTEREM ÉS HALSÜTŐ BALATONFÜREDEN!

* az ÉTTEREM és a HALSÜTŐ külön is működtethető
* SAJÁT PARKOLÓK /15 DB/
* telek 1290m2
* pince 150m2
* terasz 220m2,
* felújított
* konyha
* hűtőkamra
* klíma /hűtés-fűtés/
* mosdók
* tárolók


A Balatonfüredi Openhouse Ingatlaniroda eladásra kínál Balatonfüred rohamosan fejlődő részén, nyaralókkal és luxuslakásokkal körülölelt területén egy évek óta működő, felújított állapotban lévő ÉTTERMET ÉS HALSÜTŐT.

A Balaton PARTTÓL MINDÖSSZE 350 MÉTERRE található, nagyon hangulatos kert és légkondicionált pince helyiséggel rendelkező ingatlan alkalmas akár 200 fő befogadására is. A vendégek kiszolgálásához egy kiválóan, minőségi anyagokból kialakított konyha áll rendelkezésre.

Közvetlenül az utcafronton a kerékpár út mellett egy kompletten felszerelt halsütő- büfé üzemel árnyékos terasszal, amely tetszés szerint más funkcióban is használható. Ez egy KIHAGYHATATLAN LEHETŐSÉG: KÉT ÜZLET EGY ÁRÁÉRT a csodálatos Balaton legfrekventáltabb városában!!!

A kerthelyiség és a 15 FÉRŐHELYES SAJÁT PARKOLÓ gondozott, murva és kő borítású. A pincehelyiség 2016-ban TELJES FELÚJÍTÁSON ESETT ÁT, az elektromos hálózat is megújult. A mosdóhelyiségek nagyon esztétikus kialakításúak, a vendégtér hangulatos megvilágítást kapott. Tulajdonosa igen minőségi, részletes munkát végzett!

MI LEVESSZÜK AZ ÖN VÁLLÁRÓL A TERHET. IRODÁNKBAN KOLLÉGÁM DÍJMENTES, BANKFÜGGETLEN HITELFINANSZÍROZÁSI TANÁCCSAL SEGÍTI ÖNT. A BANKOKNÁL A HITEL FELVÉTELÉIG ÖN MELLETT, AZ ÖN ÉRDEKEIT SZEM ELŐTT TARTVA IGYEKSZIK A LEGMEGFELELŐBB KONSTRUKCIÓT KIVÁLASZTANI.

AZ IRODA SZOLGÁLTATÁSAI TOVÁBBÁ: ÜGYVÉDI TANÁCSADÁS, SZERZŐDÉSKÖTÉS. ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY, BIZTOSÍTÁS, ÉRTÉKBECSLÉS ELKÉSZÍTÉSÉBEN SZAKÉRTŐ KOLLÉGÁK KÖZREMŰKÖDÉSE.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Werb Gábor - Balatonfüred
Referens összes hirdetése
Openhouse Ingatlaniroda
Iroda összes hirdetése