Balatonföldvár, Hegyalja utca

Kiadó családi ház
A hirdető nem töltött fel fotókat az ingatlanról.
Ár havonta
180 ezer Ft500 €
Alapterület
65 m²
Telekterület
830 m²
Szobák
3 + 1 fél
Azonosító: 32580665
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Kiadó családi ház

Ingatlan állapota
felújított
Építés éve
1950 és 1980 között
Komfort
összkomfortos
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Épület szintjei
földszintes
Fűtés
gáz (konvektor)
Légkondicionáló
nincs megadva
Bútorozott
igen
Rezsiköltség
60 E Ft/hó
Költözhető
azonnal
Min. bérleti idő
2 hónap
Akadálymentesített
nincs megadva
Fürdő és WC
egy helyiségben
Kilátás
kertre néz
Tetőtér
nincs megadva
Pince
nincs megadva
Kisállat
nincs megadva
Dohányzás
nem megengedett
Parkolás
utca, közterület

Leírás

Covid idején nagyvárosból kiköltöző alkotók: Balatonföldváron a Hegyalja utcában, közvetlenül a kőröshegyi dombok alatt frissen felújított, bútorozott összkomfortos 65nm2-es két-és fél hálószobás + nappali-étkezős + verandás alkotó meseházunk és a nemfagyos téli hónapokban ugyanazon kertben egy 20nm2-es egyszobás (nyári konyha + fürdőszob + háló vagy dolgozó szoba) két-három hónapos bontásban vagy egy huzamban külföldi tartózkodás miatt 2021 decemberétől 2022 júniusáig 180.000/hó + rezsi + egyhavi kaució árban KIADÓ. A hátsó kis faház a kerti vezetékek elfagyása miatt csak akkor használható, amikor nincsenek fagyok.

Rezsi és az azokat csökkentő tényezők: A háromszobás házban konvektoros gázfűtéssel a ház gyorsan átfűthető és a fogyasztás alacsonyan tartható a dupla ablakos hálókkal. A kerti tárolóban 3 felnőtt és 2 gyerekbicikli használat is megbeszélhető, a ház rezsije fogyasztástól függően körülbelül 40.000 Ft/4 fő (víz, áram, csatorna- és vízdíj, internet + x gáz (így kb 60.000 Ft --- gázfogyasztástól függően). A ház ideális 4 fős családnak, esetleg a kerti házban elektromos fűtéssel akár nagyszülőknek, látogatóknak is. A nagyházban ottlévő mosógép, mosogatógép, az ittlévő ágyneműk, törölközők, edények, könyvek, biciklik és térképek használhatóak.

Ebben a házban születtek az Alta: Tódal verses kötet versei, dalai (Scolar Kiadó) – a SpeakOut felnőtt angolnyelvtanulás könyvei, kertünk pedig apró házi koncerteknek adott helyszínt, ezért szeretnénk, ha olyanok vennék ki, akik szintén értékelik az alkotó környezet csendjét. A házban számos térkép található a környék bebarangolására – és szívesen adunk segédkezet abban, hogy merre érdemes gyalog, biciklivel indulni, mi magunk is aktív túrázók vagyunk. A közeli szomszédságban lakó fiatal pár szívesen vállalja a téli hónapokban is a kert gondozását, illetve a ház takarítását is igény szerint egyeztetve - akár főzést is megegyezés szerint, illetve az állandó szomszédok révén sok helyi hasznos tanácsot tudnak adni az ittlakók. A városban egész télen át működő étterem van, illetve a Kultúrház számos téli időben is futó programot is ajánl a télen is Balatonföldváron lakóknak. A csodaszép kelta-sétány más itt élő alkotók házai (Krúdy, Korányi) és az egész város télen, tavasszal és nyáron is nagyon bennsőséges, Tihany pedig komppal félóra alatt szintén megközelíthető – minden élményhez szívesen osztjuk meg téli-nyári ittélős tapasztalatainkat.

A bérlethez személyes egyeztetés után munkáltatótól vagy előző bérletből/más alkotótól, baráttól referenciát kérünk. A házban minimális személyes tárgyaink (könyvek és személyes fényképek, bicikli, stb) kérjük a bérlőket olyan gondoskodással használni, mintha sajátjuk volna.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély