Bezárás

Balatonföldvár, Városközpont

Eladó étterem, vendéglő...
Alapterület 1 380 m²
Ár 160 millió Ft
  • Térkép
Diverse Ingatlan
06 20 326 ···
Diverse Ingatlan
Üzenetet küldök

Eladó étterem, vendéglő...

Légkondicionáló van
BALATONFÖLDVÁR
4 az egyben: - LAKÁS, ÉTTEREM-BOROZÓ, PANZIÓ, Szabad felhasználású ÜZLET HELYISÉG,

BEJÁRATOTT, KÖZPONTI HELYEN, - EGYEDI AJÁNLAT!
Vállalkozók, Befektetők, Családi Vállalkozásban Gondolkodók FIGYELEM!

BALATONFÖLDVÁR Városközpontjában

Balatonföldvár egyik legszebb, frekventált és forgalmas részén, vízközelben, 4300 m2 telek területen, egy szerkezetileg kitűnő állapotú, elegáns, 1380 m2 nagyságú 3 szintes tégla épületben várja új tulajdonosát s annak vendégeit-

-A hatalmas tetőterasszal bíró, cirka 100 m2-nyi, igényes, összkomfortos, 1 nagy hálószobás, nappalis, konyha+ebédlős, fürdőszoba-wc-s, tágas és világos lakás, melynek óriási nappalijából akár egy külön szoba is leválasztható,

- Az emeletén az 1, a 2 és 3 szobás apartmanokkal, és a plusz fürdőszobás szobáival a szintén igényes PANZIÓ.

- Földszintjén egy jól felszerelt, minden személyzeti és vendég igényt kielégítő, 400 főt befogadni képes, nyitott teraszán + 150 főt ültetni/kiszolgálni tudó ÉTTEREM, - mindez működőképes állapotban, beszállítói és vendég listával. A nemrég megkapott minősítéssel egyéb funkció is adható bármely leválasztott részének, üzlet, gyermek játszó-megőrző, stb.

Az épület alatti pince részben pedig hangulatos, sok-sok asztalos BOROZÓ, -- akár zenés-táncos DJ disco-nak, vagy kondi teremnek is megfelel.

Az udvara védett, fákkal beültetett, részben kövezett, részben füvesített, ahol a saját és a vendég parkolók is kialakításra kerültek.
Az ingatlan 380V ipari árammal is ellátott, és teljes területén riasztóval, klímával szerelt, a közlekedők, a pihenők, a külső s belső kiszolgáló és fogysztói terek, a gépház, a terasz, a kerthelyiség mellett találhatók még személyzeti helyiségek, előkészítők, mosdók, raktárak, stb, - komoly érdeklődőknek nem csak alaprajz áll rendelkezésre(!), de betekintés is közüzemi fogyasztói számlákba a rezsi költségeinek kalkulálásához, és tanácsadás az új tulajdonos működtetési/felhasználási elképzeléseivel kapcsolatosan.

Az épület, berendezéssel és szerelvényekkel együtt kerül értékesítésre, mint vendéglátó egység, gondosan tervezett, igényesen kivitelezett és kialakított.
Kitűnően alkalmas a magas szintű folytatólagos üzemeltetésre étteremként és vendéglátó egységként, de rendezvények, továbbképzések, konferenciák, teljes kiszolgálású céges üdültetések és üzleti összejövetelek, termék bemutatók, esküvők, bankettek, stb,-k lebonyolítására is.

A műszakilag jelenleg is kifogástalan állapotú épület a rendszeres karbantartás és a folyamatos állagmegőrzés miatt nem igényel ráfordítást a beüzemeléshez, - de az új tulajdonos egyéni elképzelései alapján az ingatlan alkalmas lehet másra is, akár egyéb üzleti tevékenységek bonyolítására is kialakítható.

Ára: 160 millió Ft + Áfa, (- az áfaköteles részre)

További részletekért, üzletvezetési adatokért s információkért, vagy megtekintési szándékkal hívjon bizalommal.

Nagy Z. Nándor

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 300 m2 feletti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó vendéglátó egységek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 20 326 ···
Üzenetet küldök