Bezárás

Balatonföldvár, Városközpont

Eladó külterületi telek
Telekterület 9 986 m²
Ár 30 millió Ft
  • Térkép
Jaros Csilla
06 70 388 ···
Otthon Centrum-Balaton 3
Üzenetet küldök

Eladó külterületi telek

Beépíthetőség nincs megadva
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany utcában
Víz van
Gáz nincs
Csatorna van
Balatonföldvár legmagasabb részén, kb 2500 méterre a Balatontól ritkaságnak, kuriózumnak nevezhető 9986 m2-es egybefüggő külterületi földterület eladó! Jelenlegi besorolása rét, erdő, művelési ág. Gondozást nem igényel. Jelenleg nem beépíthető, de átminősítést követően gazdasági épület felépítésére alkalmas.
Kétharmad részét erdő fedi, amely kitermelése 4 éven belül szépen hoz majd a konyhára. A talaj összetétele, minősége, a domboldal lejtése, a klíma, mind - mind alkalmassá teszi arra, hogy valaki kiaknázza végre a benne rejlő kiváló lehetőségeket.
A jelenlegi tulajdonosa az ország távoli pontjáról nem tehet többet, mint eladja és örökre megőrzi a gyermekkorában szívébe beleégett emlékeket, amelyek minden röghöz odakötik.
Villany, vezetékes víz megoldható, hiszen a terület nem elvadult, Isten háta mögötti eldugott helyen van. Murvás úton megközelíthető. A közelben hétvégi házak találhatóak. Azonban aki szeretné kipróbálni milyen egy remete élete, könnyen eltávolodhat a civilizációtól, hiszen a 9000 nm nagyságnak köszönhetően erre is van lehetőség.
Panorámája a Balaton felé részleges, de a környező dombokra sem elhanyagolható.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 388 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?