Bezárás

Balatonfőkajár, Bajcsy-Zsilinszky utca 48.

Eladó lakóövezeti telek
Telekterület 2 800 m²
Ár 14 millió Ft
  • Térkép
06 30 342 ···
 
Üzenetet küldök

Eladó lakóövezeti telek

Beépíthetőség nincs megadva
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany telken belül
Víz telken belül
Gáz utcában
Csatorna telken belül
A BALATON BUDAPESTHEZ LEGKÖZELEBBI RÉSZÉN ELADÓ INAz ingatlan Balatonfőkajáron központi helyen van, de csendes, nyugodt környezetben. Az utca rendezett, aszfaltozott.
A telek belterületi, lakóövezeti, 2800nm (24,6 x 114 m), teljes közművel. Ekkora építési telek a központban egyedülálló.
Egy, az alsó szintig megépített ház van a telken. Összkomfortos, csak a hőszigetelés hiányzik. A mérete 106 nm. Kis munkával befejezhető a felső szint is. A tető hiányzik, de a víz, csatorna fel van vezetve. Ez is 106 nm. A telekre még több házat is lehetne építeni.
Az ingatlan ideális a falusi CSOK igénybevételére, 20M CSOK felvételével kifizethető és befejezhető az ingatlan. Befektetésnek is kiváló az ingatlan. Üdültetésre az épület építésének folytatásával, esetleg további házak építésével.
Eladó az egész ingatlan, vagy a telek egy része a ház nélkül. Csak telekrész vásárlása esetén az eladandó telekrész maximum 1800 nm, minimum 1200 nm. Az 1200 nm ára 3,9 M Ft, az 1800 nm ára 5,9 M Ft
A telekrész pénz helyett munkával is megvásárolható a ház folytatásával (szakértelem nem kell hozzá, azt én biztosítom).

Balatonfőkajár a Budapesthez legközelebbi balatoni település. Központi része nincs közvetlenül a parton, ezért csendes.
A környéken nagy beruházások indultak. A falu határában 4215 méter hosszú motor és autó versenypálya épül. Mellette 26 ezer négyzetméteres szórakozta¬tó-központ is, mozival, bowling pályával, játszóházzal, üzletekkel és éttermekkel. Híres a kajári pincesor, szabadtéri színpadán népi folklór műsorok és szüreti vigasság. Az odajutást könnyebbé tevő autóút elkészült. Várhatóan nő a munkalehetőségek száma is.
Érdeklődés esetén további információkat, képeket és az ingatlan honlapját küldöm. Nézd meg a keresőben: balaton-legkozelebb

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 2000 m2 feletti eladó telkek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 342 ···
 
Üzenetet küldök