Bezárás

Balatonfőkajár, Bajcsy-Zsilinszky utca 48.

Eladó lakóövezeti telek
Telekterület 1 200 m²
Ár 3,5 millió Ft
  • Térkép
06 30 342 ···
 
Üzenetet küldök

Eladó lakóövezeti telek

Beépíthetőség nincs megadva
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany telken belül
Víz telken belül
Gáz utcában
Csatorna telken belül
A BALATON BUDAPESTHEZ LEGKÖZELEBBI RÉSZÉN ELADÓ INGATLAN, CSOK-HOZ IS IDEÁLIS Az ajánlatban szereplő ingatlan mindenben megfelel a legújabb falusi CSOK feltételeinek.
Az ingatlan Balatonfőkajáron van. Címe: Balatonfőkajár, Bajcsy-Zsilinszky utca 48.
Balatonfőkajár a Budapesthez legközelebbi balatoni település. Nincs közvetlenül a parton, ezért csendes. Balatonakarattya - a Matolcsy család birodalma (a volt felesége a polgármester) - 3 km. A környéken nagy beruházások indultak. Turista központ, autó és motorversenypálya, bowling pálya, fitnesztermek és a híres kajári pincesor. Várhatóan nő a munkalehetőségek száma is. Most kicsit lelassult a fejlesztés. Az odajutást könnyebbé tevő autóút elkészült. A nyolcmilliárd forintos nagyberuházás, autó-és motorversenypálya azonban titokban készül.
A telek 2800nm (24,6 x 114 m) központi helyen van, de csendes, nyugodt környezetben. Belterületi építési telek, teljes közművel. Az utca rendezett, aszfaltozott.
Egy félig kész ház is van a telken. A ház két szintesre tervezett. A telekre még több házat is lehetne építeni.
Eladó az egész ingatlan, vagy a telek egy része a ház nélkül. A teljes ingatlan 14M Ft. Csak telekrész vásárlása esetén az eladandó telekrész maximum 1800 nm, minimum 1200 nm. Az 1200 nm ára 3,5 M Ft, az 1800 nm ára 4,9 M Ft.
Az ingatlan ideális a falusi CSOK igénybevételére, vagy üdültetésre az épület építésének folytatásával, esetleg további házak építésével.
A telekrész pénz helyett munkával is megvásárolható a ház folytatásával. A ház folytatása azt jelenti, hogy a felső szintet már nem akarom megépíteni. Csak födémet akarok, hogy ne ázzon be. Csak a gerendázatot tartó oszlopokat és a kéményt kell megépíteni a tetőn kívül.
Nézd meg a keresőben: balaton-legkozelebb hupont hu

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 1000-1999 m2 közötti eladó telkek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 342 ···
 
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?