Bezárás

Balatonfenyves, Kölcsey Ferenc utca 10.

Eladó étterem, vendéglő...
Alapterület 535 m²
Ár 124,9 millió Ft
  • Térkép
Bári Péter
06 70 905 ···
Inmove Ingatlaniroda
Üzenetet küldök

Eladó étterem, vendéglő...

Az INMOVE Ingatlaniroda kiemelt partneri megbízása alapján eladásra kínálom a befektetésre kiválóan alkalmas, tradicionális, Balatonfenyvesi Öreg Vígadó Étteremet!
A jelenleg is működő vendéglátó egység épülete saját tulajdonú földterületen helyezkedik el, a település frekventált helyén, a vasútállomás, buszmegálló, központ közvetlen közelében kb. 100 méterre a közkedvelt szabad strandtól, a vasút és a Balaton között.
Az előtte lévő parkírozó több jármű befogadására biztosít helyet.
A most is teljes személyzettel üzemelő étterem lehetőséget kínál a’la carte, vagy több féle menüs étkeztetésre valamint hangulatos, zenés rendezvények lebonyolítására.
A hatalmas platán fák alatti árnyas, hangulatos kerthelyiség és a retro stílusban berendezett belső étteremi részben igény estén akár 250 vendég egyidejű kiszolgálása is lehetséges.
Szórakozni vágyókat pedig a biliárdasztal és a csocsó, darts, snooker várja!
Szezonban a turisták által nagyon kedvelt étkezési lehetőség, mivel a méltán népszerű, több kilométeres ingyenesen használható szabad strand csak pár méterre van.
A tulajdonos gondoskodó, több évtizedes sikeres munkájának köszönhetően ez egy igazán komoly hagyományokkal és visszatérő vendégkörrel bíró ikonikus vendéglátó üzlete Balatonfenyvesnek.
A jelenlegi tulajdonos felajánlotta mindenre kiterjedő segítségét, tapasztalatai átadását az üzemeltetés zavartalan folytatásához.
Amennyiben felkeltette az érdeklődését ez az egyedülálló, gyorsan megtérülhető befektetési ajánlat, a bővebb, részletes tájékoztatás, valamint a megtekintéssel kapcsolatban keressen elérhetőségeimen!
Ingatlanirodánk igény esetén vállalja az adás-vétel teljes körű lebonyolítását.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 905 ···
Üzenetet küldök