Balatonederics, Strandfürdő Egyéb vendéglátó egység bérleti joga átadó
Alapterület 55 m2
Azonosító: 32767003
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 391
print Nyomtatás visibility_off Megjelenítés Elrejtés warning Hiba jelzése
Egyéb vendéglátó egység bérleti joga átadó
Légkondicionáló nincs megadva
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Légkondicionáló nincs megadva
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Leírás

FIGYELEM, most kedvezményes áron!

Balaton északi part egyik legszebb helyén, Balatonederics megújult és folyamatosan fejlődő Zöld Hullám Strandon melegkonyhás büfé építési és üzelemtetési joga, 15 éves földhasználattal eladó.

Az építésre kész melegkonyhás büfé a fő strandi sétány mellett, magas forgalmú helyen fekszik, a teraszról közvetlen kilátással a Balatonra., mivel a büfé és a part közötti rész már nem beépíthető.

A tervezési folyamat elkészült, engedélyek és tervrajzok készen állnak. Az épület területének kitűzése megtörtént.

Balatonederics népszerű strandja, a Zöld Hullám strandfürdő nemrég teljesen fel lett újítva, parkosítással, modern kiszolgáló egységekkel. A strand a 2021-es szezonban újabb Kék Zázsló díjat nyert.

A napi strandbelépők száma (eléri a napi 4,000 főr) a strand jövedelmező lehetősléget teremt egy új vendéglátó egységnek. A Balaton vendégkörének megújult igényei alapján egy streetfood-ot és italokat kínáló büfé, gyorsétterem hamar megeremthetné a visszatérő vendégkörét.

Az épület bruttó mérete 55 m2, amelynek két oldalán, a sétány és a Balaton part felé is létesíthető kiülő rész a vendégek részére.

A vevő rendelkezésére állnak a
- dokumentációk
- építési tervek
- engedélyek
- igazolások a földhasználat regisztrációjáról, a díjak rendezéséről

Építkezni október és március között lehet ezen a strandon, most érdemes a 2024-es nyári szezonra felkészülni. Amennyiben ez a kedvező lehetőség felkeltette érdeklődését, várom megkeresését!

Tovább olvasom expand_more
Térkép Balatonederics, Strandfürdő
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 391 Felfedés
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch