Balatonederics, Külterület 07/4

Eladó vegyes (lakó- és kereskedelmi) terület
Balatonederics, Külterület 07/4
Ár
65 millió Ft
Telekterület
3500 m²
Azonosító: 32557201
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó vegyes (lakó- és kereskedelmi) terület

Kilátás
panorámás
Villany
van
Víz
van
Gáz
nincs
Csatorna
nincs

Leírás

Eladásra kínáljuk Balatonederics Külterületén lévő ingatlanokat, és a rajta lévő épületet. Az épület jelenlegi funkcióját tekintve vendéglátó egységként működik, de előtte volt iroda, sőt lakóház is. Szinte befektetés nélkül újra lakóházzá alakítható. Tovább növeli a lehetőségeket, hogy a terület a Balatonederics Község Önkormányzati Képviselő-testületének 1/2004 (II:23) rendelete alapján Gksz7 besorolású, gazdaságfejlesztési terület. Beépítettségi lehetősége 50%.
Az ingatlanban három fázis, víz van. Csatorna kiépítettség nincs, jelenleg kb 30m3 befogadóképességű szennyvízakna fogadja a szennyvizet. Az épület hátsó részén kültéri mosdó kialakítását lehetővé tettük, víz és szennyvíz csatlakozási lehetőség kiépítésre került. Az épület fűtése inverteres klímával történik, mely energia takarékos, hangtalan, kellemes meleget biztosít a téli hidegben, s felüdülést a nyári melegben. Az épületben kémény nincs.
Az épület alkalmas akér nyaralónak, kereskedelmi vagy vendéglátóhelynek, irodának, a terület pedig rengeteg lehetőséget rejt magában.
Irányár: 65millió forint.
Éreklődni:
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély