Balatonboglár, Somogy megye

Eladó egyéb ipari ingatlan
A hirdetés jelenleg nem aktív.
Alapterület 930 m²
Telekterület 5 660 m²
Ár 146 millió Ft
  • Térkép

Eladó egyéb ipari ingatlan

Eladó VENDÉGLÁTÓIPARI EGYSÉG BALATONBOGLÁRON

A LIDO HOME Balatonboglár eladásra kínálja a-es számú, kiváló tulajdonságokkal bíró BALATONBOGLÁRI VENDÉGLÁTÓIPARI EGYSÉGET.

A LIDO HOME BALATONBOGLAR által kínált BALATONBOGLARI VENDÉGLÁTÓIPARI INGATLAN jellemzői:

Eladó a Balaton déli partján, Balatonbogláron a város szívében lévő vendéglátó egység.

Balatonboglár egyik nevezetessége ez a nagy múltra visszatekintő, egykor patinás , mára újjá varázsolt , átépített, kibővített, mégis a múltbéli állapotot megtartó sokat megért vendéglő. Kis fantáziával lelkesedéssel, kreativitással, vállalkozó kedvvel, újra egy régi fényében tündöklő elsőosztályú étterem és egy messze földön híres szálloda , ami jelenleg nincs Bogláron, alakítható ki belőle .Az alapozás akár három szint ráépítésére is lehetőséget ad. Hatalmas terület, ősfák, parkoló és park övezi az épület együttest, melytől a vízpart egy karnyújtásnyira található. Az emeletről gyönyörködhetünk a Balatonban , az északi part hegyeiben.

Bevallom annyira megfogott a látványa, belépve a falakból, a helyiségekből áradó rég múlt hogy szinte előttem volt az évtizedekkel ezelőtti néhányunknak csak a filmekből látott vendéglői miliő, a kockás abrosz, szinte oda tudtam képzelni,Jávor Pált, Latabár Kálmánt, ahogy ebéd utáni kávéjukat kortyolva, egy szivar mellett társalognak.

Kedves leendő ingatlan vásárló. Ön egy kincs birtokába juthat értékéhez képest egy jelképes összegért, ám ne feledje, hogy ezt a kincset megőrizni, vigyázni rá, az ön feladata lesz.

Nem érzem, hogy erre bárkit is rá kéne beszélnem, nem érzem, hogy olyanokat kellene írnom, hogy mennyire megéri megvásárolni. Ezt egyszerűen látni kell és bele szeretni.

Kérem hívjon ha további információra van szüksége és várom, hogy megmutathassam Önnek!

Amennyiben aú a LIDO HOME által kínált BALATONBOGLÁRI VENDÉGLÁTÓIPARI EGYSÉG, vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.

Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.

LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!
Az ingatlan.com aktív hirdetései alapján

Átlagárak a környéken

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

LidoHome Siófok (CasaNetwork Ingatlanszövetség tagja) Az iroda összes hirdetése
A hirdetés jelenleg nem aktív.

Sikeres regisztráció

Mostantól ha bárhonnan bejelentkezel, mindig látni fogod, hogy milyen hirdetéseket néztél már meg!