Bezárás

Balatonboglár, Városközpont

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség
Alapterület 48 m²
Ár 23 millió Ft
  • Térkép
Pomozi Gábor
06 70 461 ···
Otthon Centrum Balatonlelle
Üzenetet küldök

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség

Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve 1981-2000 között
Emelet földszint
Légkondicionáló van
Rezsiköltség 4 000 Ft/hó
A Balaton déli partján, Balatonbogláron, 48 nm-es üzlet (céggel együtt is) eladó. Az ingatlan, a város központban elhelyezkedő, 1997-ben téglából épült 11 lakásos társasházban található. A nyílászárok műanyagból készültek, a fűtést és a használati meleg vizet gázkazán biztosítja. Az üzlet közös költsége, csak 4200 Ft/hó. A Balatontól, szabad strandtól 400 méterre lévő kiváló állapotú ingatlan, klimatizált.
Az ingatlan tulajdonviszonyai rendezettek, azonnal birtokba vehető.
Az üzlet felett 128 nm-es lakás van, ami szintén eladó, a kettő megvétele esetén házon belül megoldott a munkahely.
Ha befektetési céllal vásárolná meg, szinte bármilyen üzletnek kiadható, átalakítható lakásnak ami egész évre bérbe adható, vagy a nyári hónapokban termelne hasznot új tulajdonosának.
Balatonboglár és Balatonlelle városa számos kikapcsolódási lehetőséget kínál. Nyáron nehéz választani, hogy a hangulatos Gömbkilátó, kalandpark, Platán strand, bor udvar, Szent István tér és Móló sétány mellett, a cirkusz, vidámpark, szabadtéri színpad, mozi, vagy éppen a rendezvény park programját látogassuk. Bevásárlási lehetőség, iskola, óvoda, orvosi rendelő, bank, vasútállomás, buszmegálló, a szabad strand, a kikötő, kényelmes séta távolságra helyezkedik el.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 461 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?