Balatonalmádi, Baross Gábor út

Eladó étterem, vendéglő...
A hirdető nem töltött fel fotókat
Alapterület 1 035 m²
Ár 299 millió Ft
  • Térkép
Kérem, ingatlanközvetítők ne keressenek!
06 30 939 ···
Üzenetet küldök

Eladó étterem, vendéglő...

Balatonalmádi abszolút központjában eladóvá vált saját tulajdonú, érvényes működési engedéllyel rendelkező meleg konyhás, működő étterem.
A 71-s út mellett, vasútállomás, busz végállomás, strand, egy-egy percre találhatóak. Az étterem egy 1035 m2-s telken található. Az épület kb. 300 m2, ebből 200 m2 az étterem, 100 m2 raktárként van hasznosítva. A teraszon 120 fő befogadására van lehetőség, a teremben 70 főt lehet vendégül látni.
Az üzlet 25 éve egy tulajdonos kezében van. Az épület folyamatosan karbantartott. A vendégtér három részből áll, az egész évben működtethető éttermi részből, valamint a tavasztól őszig üzemeltethető kerthelyiségből és egy nagy raktárrészből.
Az étterem a település folyamatosan szépülő központjában helyezkedik el, a vendégek részére térkövezett, ingyenes parkoló áll rendelkezésre. De van saját, murvás parkoló rész is ahol 6-8 autó számára van elhelyezési lehetőség.
Teljes felszereléssel eladó, csak a kapukat kell megnyitni átvétel esetén.
Az ingatlan kitűnő befektetés üzemeltetés céljára, vagy akár építési telekként!
Amennyiben nem étteremként szeretnék üzemeltetni, lehetőség van lebontani és új lakásokat építeni,. Emeleti szintről panoráma a Balatonra!
Az ingatlan per, és tehermentes! Céggel együtt eladó.
Információ kizárólag személyesen, telefonon történt időpont egyeztetés után!!!! Az ár netto!

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 300 m2 feletti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó vendéglátó egységek ára alapján számoltuk ki.

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Kérem, ingatlanközvetítők ne keressenek!
06 30 939 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?