Bezárás

Balatonalmádi, Veszprém megye

Eladó étterem, vendéglő...
Alapterület 232 m²
Ár 130 millió Ft
  • Térkép
Takács Ágnes
06 70 610 ···
LidoHome Ingatlan Irodák
Üzenetet küldök

Eladó étterem, vendéglő...

A LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 03101-es  számú, kiváló tulajdonságokkal bíró, újszerű Balatonalmádi-i vendéglőt, és a hozzá tartozó házat.

A LIDO HOME SIÓFOK által kínált Balatonalmádi-i VENDÉGLŐ  jellemzői:

- az étterem egy 81 m2-es  fedett teremmel rendelkezik, ami alkalmas 30-40 ember befogadására, itt lettek ki alakítva a vendégek számára a mosdók. A zárt terem szükség szerint összenyitható a kültéri terasszal. 

- A teremben az asztalokkal szemben található egy italpult, a terem másik oldalán pedig az italpulttal egy vonalba egy kemencés cserépkályha helyezkedik el.

- továbbá egy 40m-2es terassza is van az ingatlannak, ahol tavasszal igazán kellemes ebédet lehet elfogyasztani. Jó minőségű fa kültéri bútorok és egy nagy napernyő biztosítja a kényelmet.

- az étterem egy rendkívül forgalmas helyen található, ahonnan a balatoni csodás panoráma is remekül látható.

- az étteremnek egy 35m2-es  gazdagon  felszerelt konyhája van, indukciós lapokkal, rostlapokkal, tűzhelyekkel, grill sütővel, fekete- és fehérmosogatóval, előkészítőkkel, ital és szárazáru tárolókkal, személyzeti mosdókkal, valamint öltöző és ruhatárral, hűtőkkel, kávé gépekkel, italautomatával. 

- A vendéglőhöz tartozik egy 2160 m2-es telek is, amelyből az üzlet előtt egy nagy parkoló tér lett kialakítva a vendégek számára, itt több fa is van, hogy biztosítsák az árnyékot

- Kiváló és gyorsan megtérülő üzleti lehetőséghez jut az aki megvásárolja ezt a hosszú évek óta bejáratott, jelenleg is üzemelő vendéglátó egységet, amihez nem utolsó sorban tartozik egy nagy ház is, amely szükség esetén akár két különálló apartmanra is osztható. 

- A ház két részében két-két szoba, 1-1 konyha, illetve fürdőszoba, wc  valamint egy-egy nappali helyiség és erkélyek tartoznak. 

- Az ingatlan a megvásárlást követően, viszonylag hamar átvehető, akár bútorokkal is.

- Ezt a kiváló üzleti lehetőséget kár lenne ki hagyni!


Hívjon és nézze meg még akár ma!

Amennyiben a 03101-es számú a LIDO HOME által kínált BALATONALMÁDI-I VENDÉGLŐ, vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.

Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.

LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 610 ···
Üzenetet küldök