Bezárás

Balatonalmádi, Baross Gábor út

Eladó egyéb üzlethelyiség
A hirdető nem töltött fel fotókat
Alapterület 1 035 m²
Ár 279 millió Ft
  • Térkép
06 30 939 ···
Üzenetet küldök

Eladó egyéb üzlethelyiség

Ingatlan állapota nincs megadva
Emelet nincs megadva
Balatonalmádi abszolút központjában eladóvá vált saját tulajdonú, érvényes működési engedéllyel rendelkező meleg konyhás, működő étterem.
A 71-s út mellett, vasútállomás, busz végállomás, strand, egy-egy percre találhatóak. Az étterem egy 1035 m2-s telken található. Az épület kb. 300 m2, ebből 200 m2 az étterem, 100 m2 raktárként van hasznosítva. A teraszon 120 fő befogadására van lehetőség, a teremben 70 főt lehet vendégül látni.
Az üzlet 25 éve egy tulajdonos kezében van. Az épület folyamatosan karbantartott. A vendégtér három részből áll, az egész évben működtethető éttermi részből, valamint a tavasztól őszig üzemeltethető kerthelyiségből és egy nagy raktárrészből.
Az étterem a település folyamatosan szépülő központjában helyezkedik el, a vendégek részére térkövezett, ingyenes parkoló áll rendelkezésre. De van saját, murvás parkoló rész is ahol 6-8 autó számára van elhelyezési lehetőség.
Teljes felszereléssel eladó, csak a kapukat kell megnyitni átvétel esetén.
Az ingatlan kitűnő befektetés üzemeltetés céljára, vagy akár építési telekként!
Amennyiben nem étteremként szeretnék üzemeltetni, lehetőség van lebontani és új lakásokat építeni,. Emeleti szintről panoráma a Balatonra!
Az ingatlan per, és tehermentes! Céggel együtt eladó.
Információ kizárólag személyesen, telefonon történt időpont egyeztetés után!!!!

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 939 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?