Balatonalmádi, Városközpont

Eladó étterem, vendéglő...
Alapterület 380 m²
Ár 190 millió Ft
  • Térkép
Hívja a hirdetőt!
06 30 382 ···
Pressing Adrienn
Üzenetet küldök

Eladó étterem, vendéglő...

Balatonalmádiban, frekventált helyen, közvetlenül a 71-es főút mellett étterem eladó!
A Balaton északi partján, a dinamikusan fejlődő Balatonalmádi gyönyörű részén eladó egy jelenleg is üzemelő, 30 parkoló hellyel rendelkező, 380 nm-es épület, 1800nm-es saját tulajdonú, parkosított telken.
A területen évszázados hagyományai vannak a vendéglátásnak, a régi csárda helyett a jelenlegi tulajdonos 2006-ban egy új, a mai kor követelményeinek, az ÁNTSZ és a HACCP rendszer előírásainak mindenben megfelelő, akadálymentesített egységet épített.
Az új épületben 80-100fő befogadására alkalmas, padlófűtéssel ellátott vendégtér, ehhez kapcsolódó kb 150nm kiszolgáló helység ( konyha, előkészítők, raktárak, személyzeti helységek, mosdók,stb) kapott helyet, az épület leszigetelt tetőterében kb 120nm hasznos alapterületen,még egyéb funkció ( lakás, kiadó szobák, irodák stb) kialakítható.
A vendégtérhez jelenleg egy 100fő befogadására alkalmas, részben fedett terasz tartozik, mely igény szerint tovább bővíthető.
Elhelyezkedése és kialakítása lehetővé teszi buszos csoportok fogadását, kisebb-nagyobb rendezvények helyszíni lebonyolítását, de a konyha kapacitása elegendő egyéb catering szolgáltatások lebonyolításához is.
A vételár tartalmazza az üzemeléshez szükséges teljes berendezést és felszereléseket is!
A meghirdetett eladási ár az Áfát nem tartalmazza.
További részletekért hívjon bizalommal!

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Pressing Adrienn
A referens összes hirdetése
06 30 382 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?