Balatonakarattya, Aligai utca

Eladó étterem, vendéglő...
Alapterület 120 m²
Ár 49,9 millió Ft
  • Térkép
Hívja a hirdetőt!
06 70 779 ···
Bimbó Zsuzsanna
Üzenetet küldök

Eladó étterem, vendéglő...

Méltán híres Balaton parti vállalkozás vált eladóvá! A Balatonakarattyai Bercsényi strandon lévő, magántulajdonú étkezde/büfé, jelenlegi gazdáinak köszönhetően hosszú évek óta a helyiek és a nyaralók kedvelt, igazi retró kedvence lett. A 120 nm-es épület az utcafronton lévő 20 fős teraszára 2 kiadó ablakkal (lángosos palacsintázó és meleg konyha), míg a strand felőli 100 fős fedett teraszára 3 kiadó ablakkal (lángosos palacsintázó, italpult és meleg konyha) szolgálja ki nagy létszámú vendégeit. Jelenleg is működő, HACCP engedéllyel rendelkező, jól bevezetett vállalkozás működését 2 ipari árammal ellátott villanyóra, teljesen gépesített, GM edényekkel, 2 aknás vizes fritőzzel, gázzsámolyokkal felszerelt konyhák, hűtőkamra, rozsdamentes fiókos hűtők és kínálók teszik komfortossá.
Az épület teljes felszereléssel és az üzemeltetési engedéllyel rendelkező bt-vel egyben eladó.
Remek adottságai: - utcafronti és strand oldali kiszolgálási lehetőség, 50m távolság a vízparttól, nagy létszámú törzsvendégkör, közvetlen szomszédságban lévő Beach Aréna rendezvényei és a szintén szomszédos konyha nélküli üdülő extra vendégkört vonz. Nyitva tartása a többi, környékbeli üzletektől eltérően nem csak 3 hónapos szezonra, hanem áprilistól októberig tart.
Ára: 49,9 MFt
Bővebb információkért keressen telefonon akár hétvégén vagy az esti órákban is.

A Bercsényi Strandról: Több mint két hektár területű a Bercsényi strand, amely Balatonakarattya legnagyobb strandja.Az aktív kikapcsolódást röplabda pálya, lábtenisz, futballpálya, vízibicikli, teniszpálya, kajak, és vízilabda lehetőség biztosítja. Napozóágy bérelhető, a gyermekeket két játszótér is várja. A meder fokozatosan mélyülő, a partszakasz hossza 300 méter, az árnyékos területek arány 20-40%.

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Bimbó Zsuzsanna
A referens összes hirdetése
06 70 779 ···
Top10 Otthon Ingatlan Kft Az iroda összes hirdetése

Elérted a hirdetőt telefonon?