Balatonakali, Veszprém megye

Eladó szálloda, hotel, panzió...
Alapterület 920 m²
Ár 134,5 millió Ft
  • Térkép
Hívja a hirdetőt!
06 70 429 ···
Pataki Zsuzsa Margit
Üzenetet küldök

Eladó szálloda, hotel, panzió...

Igazi hamisítatlan ifjúsági és gyermek üdülő, a Balaton északi partján várja új tulajdonosát.(9300 nm alapterületű telken, 920 nm-en házak, 37 szobával)

A nagy múltra visszatekintő, gyermekfejjel szenzációs tábor már tölti saját magát, nagy erőfeszítés nélkül hasznot tud termelni, nem a nulláról kell indulnia.
Jelenlegi tulajdonosa nagyon ügyesen és gondosan kialakította a vendégkört, és ezzel együtt adja tovább a gyermek tábort, mely sok bővülési lehetőséget rejt magában.

Két telken helyezkednek el a házak, egyik telken a főépület 2 szintes, ahol orvosi szoba és nővér szoba is kialakításra került a hálók és a közös helyiségek mellett. Ezen a telken 5 faház is található.

A másik területen található egy gondnoki lakás, konyha és étterem, egy főépület szobákkal és szociális helyiséggel, valamint két faház.

140 fő elhelyezése biztosított jelenleg az üdülő területén. Tökéletes választás osztálykirándulásra, nyári táborra, stb.

Étkezés az üdülő saját éttermében megoldott, valamint kialakított szalonna sütő és bogrács hely is rendelkezésre áll.
Lehetőségekben bővelkedő ingatlan, ahol szinte csak a képzelete tud határt szabni.

Szépen parkosított zöld terület bőven rendelkezésre áll, a kicsik kifárasztására van bőven lehetőség, akár a tábor területén, ahol többféle sportolási lehetőség van, de akár túrázni is lehet a környéken.

Ha szeretne egy remek adottságokkal rendelkező igazi gyermektábor tulajdonosa lenni, akkor ne habozzon. Vegye fel velem a kapcsolatot, hétköznap vagy hétvégén, délelőtt vagy délután, bármikor állok rendelkezésére.
Az ingatlan.com aktív hirdetései alapján

Átlagárak a környéken

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Pataki Zsuzsa Margit
A referens összes hirdetése
06 70 429 ···
Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége (MIOSZ) Az iroda összes hirdetése

Mondd el véleményed oldalunkról!

1
10