Balatonakali, Veszprém megye

Eladó étterem, vendéglő...
Alapterület 272 m²
Ár 72 millió Ft
  • Térkép
Hívja a hirdetőt!
06 70 340 ···
Bugóczi Bettina
Üzenetet küldök

Eladó étterem, vendéglő...

KIVÁLÓ LEHETŐSÉG!
CSODÁLATOS KÖRNYEZET, BALATON PART, VENDÉGHÁZ, BEJÁRATOTT VENDÉGKÖR!

Szezonálisan működő étterem Balatonakali közkedvelt részén, a kemping mellett, 20 méterre a Balaton parttól, ELSŐ TULAJDONOSTÓL eladó!

A 29 éve családi vállalkozásként működő vendéglő húsvéttól október elejéig tart nyitva, bejáratott, visszajáró vendégkörrel rendelkezik. KIVÁLÓ HÍRNEVÉNEK köszönhetően külföldiek, helyiek, kerékpárosok, nyaralók, kempingezők is egyaránt látogatják folyamatosan a vendéglőt. Üzleti szempontból nagyon kedvező, hogy egy 500 férőhelyes kemping bejárata előtt helyezkedik el az épület.

Az épület 1994-ben épült, folyamatosan karbantartott, 272 nm-es hasznos alapterülettel rendelkezik. Minden helyiség az előírásoknak megfelelően kialakításra került: italraktár, száraz áru raktár, zöldséges, húsos, halas előkészítő, személyzeti mosdó, tágas konyha, belső és külső étteremhelység. Az étterem összesen 160 fő befogadására alkalmas, ezen felül a kert is rendelkezésre áll vendégek fogadására!

Ha valaki nem csak vendéglátóként szeretné üzemeltetni a házat, akkor van arra lehetőség, hogy vendégszobákat/apartmanokat is kialakítson, mivel a jelenlegi földszintes épületre még 1 szint ráépítése engedélyezett.

A telken még egy kis faház is kialakításra került, ezt lehet fagyizóként vagy boltként is üzemeltetni. Igény van mindkettőre a környéken, mivel a közelben semmi ilyesmi lehetőség nem áll rendelkezésre!

Egy friss meszelés után a vendéglő azonnal üzemeltethető, nyitható! A jelenlegi tulajdonos nagyon szívesen átadja közel 30 éves vendéglátói tapasztalatát az üzemeltetéssel kapcsolatban a leendő tulajdonosnak.

Kiváló befektetési lehetőség, 5-8 év alatt megtérül a beruházás!

Ha felkeltette érdeklősét hívjon, ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget!

Irodai referenciaszám: Bj 162

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Bugóczi Bettina
A referens összes hirdetése
06 70 340 ···
Pannon Ingatlan és Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?