Bezárás

Balatonakali, Veszprém megye

Eladó étterem, vendéglő...
Alapterület 272 m²
Ár 69,9 millió Ft
  • Térkép
Tromposch Klaudia
06 70 716 ···
LEGJOBB BALATONI AJÁNLATOK!
Üzenetet küldök

Eladó étterem, vendéglő...

Balatonakaliban közvetlenül a vízparton ajánlom figyelmébe ezt a 160 férőhelyes, 30 éve sikeresen működő éttermet, mely akár szálláshellyé is átalakítható!
A 668nm-es saját telken fekvő ingatlan, közvetlenül a hajóállomás, és az európai szinten is híres Levendula Kemping mellett helyezkedik el.
A jól felszerelt, tágas konyhának köszönhetően közel 40 főétel közül választhatunk jelenleg, az étterem reggelit is készít a táborosok, és magánszemélyek részére is. Az épület mellett, egy kis faház is található, melyet mini delikát boltként is hasznosíthatunk, vagy akár fagyizót is üzemeltethetünk benne.
Amennyiben befektetési célra vásárolná meg, vagy saját maga üzemeltetné, úgy a jelenlegi tulajdonos mindenben segítséget tud nyújtani.
Az ingatlan kitűnő állapotú, azonnal használható!

Balatonakali üdülőfalu, hétszáz főnyi állandó lakosa van. A szezonban az üdülőkkel húszezer fölé is emelkedik a lakosok száma. A község területén 10 ifjúsági tábor, gondozott strand, parti sétány, kikötő, 3 nemzetközi kemping van. Nyáron kulturális programok, horgász és vízi sport lehetőség is fogadja a turistákat.

AMENNYIBEN KÉRDÉSE MERÜLT FEL AZ INGATLANNAL KAPCSOLATBAN VAGY SZERETNÉ AZT MEGTEKINTENI, AKKOR VÁRJA
JELENTKEZÉSÉT AZ ORSZÁG LEGISMERTEBB INGATLANKÖZVETÍTŐI HÁLÓZATA NEVÉBEN:

Kapcsolat a hirdetővel

LEGJOBB BALATONI AJÁNLATOK!
Az iroda összes hirdetése
06 70 716 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?