Bezárás

Balatonakali, Veszprém megye

Eladó étterem, vendéglő...
Alapterület 272 m²
Ár 69,9 millió Ft
  • Térkép
Bugóczi Bettina
06 70 340 ···
Pannon Ingatlan és Hiteliroda
Üzenetet küldök

Eladó étterem, vendéglő...

KIVÁLÓ LEHETŐSÉG!
CSODÁLATOS KÖRNYEZET, BALATON PART, VENDÉGHÁZ, BEJÁRATOTT VENDÉGKÖR!

Szezonálisan működő étterem Balatonakali közkedvelt részén, a kemping mellett, 20 méterre a Balaton parttól, ELSŐ TULAJDONOSTÓL eladó!

A 29 éve családi vállalkozásként működő vendéglő húsvéttól október elejéig tart nyitva, bejáratott, visszajáró vendégkörrel rendelkezik. KIVÁLÓ HÍRNEVÉNEK köszönhetően külföldiek, helyiek, kerékpárosok, nyaralók, kempingezők is egyaránt látogatják folyamatosan a vendéglőt. Üzleti szempontból nagyon kedvező, hogy egy 500 férőhelyes kemping bejárata előtt helyezkedik el az épület.

Az épület 1994-ben épült, folyamatosan karbantartott, 272 nm-es hasznos alapterülettel rendelkezik. Minden helyiség az előírásoknak megfelelően kialakításra került: italraktár, száraz áru raktár, zöldséges, húsos, halas előkészítő, személyzeti mosdó, tágas konyha, belső és külső étteremhelység. Az étterem összesen 160 fő befogadására alkalmas, ezen felül a kert is rendelkezésre áll vendégek fogadására!

Ha valaki nem csak vendéglátóként szeretné üzemeltetni a házat, akkor van arra lehetőség, hogy VENDÉGSZOBÁKAT/APARTMANOKAT is kialakítson, mivel a jelenlegi földszintes épületre még 1 szint ráépítése engedélyezett. Akár 12 vendégszoba kialakítása is lehetséges!

A telken még egy kis faház is kialakításra került, ezt lehet fagyizóként vagy boltként is üzemeltetni. Igény van mindkettőre a környéken, mivel a közelben semmi ilyesmi lehetőség nem áll rendelkezésre!

Egy friss meszelés után a vendéglő azonnal üzemeltethető, nyitható! A jelenlegi tulajdonos nagyon szívesen átadja közel 30 éves vendéglátói tapasztalatát az üzemeltetéssel kapcsolatban a leendő tulajdonosnak.

Kiváló befektetési lehetőség, 5-8 év alatt megtérül a beruházás!

Ha felkeltette érdeklősét hívjon, ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget!

Irodai referenciaszám: Bj 162

Kapcsolat a hirdetővel

Pannon Ingatlan és Hiteliroda
Az iroda összes hirdetése
06 70 340 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?