Bezárás

Balatonakali, Révész út

Eladó étterem, vendéglő...
A hirdető nem töltött fel fotókat
Alapterület 270 m²
Ár 68,99 millió Ft
  • Térkép
06 30 742 ···
Üzenetet küldök

Eladó étterem, vendéglő...

Balatonfüred közelében közvetlen vízparti étterem tulajdonostól eladó. Tényleges tulajdon jog az eladó és nem a bérleti jog.
Ennyi pénzért ajándék. Az étterem családi vállalkozásban van üzemeltetve. 31. szezont kezdjük 2020-ban saját üzemeltetésben.
Kizárólag nyugdíjba vonulás miatt eladó.
Közvetlen vízparti elhelyezkedésű az étterem amelyhez nagy parkoló tartozik. Hajóval és autóval is könnyedén megközelíthető.
Az étterem befogadóképessége 160 fő. (110 fő belső fedett vendégtér és 50 fő kerthelység) Teljesen felszerelt, minden engedéllyel rendelkezik az üzlet. HACCP rendszernek megfelelően külön előkészítők, raktárak mosogatók, személyzeti helységek és külön gazdasági bejárat kialakítva. A hírdetett ár a teljes berendezést és eszközöket magában foglalja.
Igény esetén a jelenlegi étlap betanítása receptúrák átadása is megoldható, hogy a jelenlegi törzsvendégekből a lehető legtöbb megtartható legyen. Jelenleg kora tavasztól késő őszig tart nyitva az üzlet. Az étterem mellet közvetlenül egy 700 fős kemping üzemel.
Továbbá az épület elhelyezkedés és adottsága lehetővé teszi esetleges profil váltást vagy akár magáncélú hasznosítást is.
A jelenlegi építési szabályozás szerint még egy szint ráépíthető, amelynek a jelenlegi alapok, falak lehetőséget is adnak, így egy szép aparthotel is kialakítható. A jelenlegi belső falak könnyen alakíthatóak.
Jöjjön el és nézze meg személyesen mennyi lehetőséget tartogat az üzlet. Jelenleg is a településen élünk így bármikor szívesen megmutatjuk személyesen az éttermet.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 742 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?