Bezárás

Balatonakali, Veszprém megye

Eladó családi ház
Videó elérhető
Alapterület 500 m²
Telekterület 7 934 m²
Szobák száma 7
  • Térkép
Tar Róbert
06 70 433 ···
Otthonmarketing
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota újszerű
Építés éve 2015
Komfort duplakomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei 2
Fűtés elektromos, vegyes tüzelésű kazán
Légkondicionáló van
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC külön és egyben is
Kilátás panorámás
Tetőtér beépített
Pince van
Parkolás önálló garázs - benne van az árban
Eladó a Balaton leggyorsabban fejlődő északi partján  , egy egyedi panorámával rendelkező lovas bírtok . 2015-ben a telken lévő régi èpület el lett bontva ,és egy két szintes családi ház lett a helyére építve. Az alsó szinten egy amerikaikonyhás nappali ,hálószoba, fürdő, wc , mosókonyha,  tároló helységek, és  egy teljesen különálló nagy méretű tároló szoba lett kialakítva. Az első emeleten 3 hálószoba, fürdő, wc, padlásfeljáró, közös tér és egy 50.m2 -es ,részben fedett terasz lett kialakítva. A szobák ablakai D-irányba a Balaton felé tájoltak.
Az épület fűtését  infrafilm rendszer  biztosítja. A melegvíz ellátásáról 2. elektromos vízmelegítő gondoskodik. Az ingatlan hűtő-fűtő klímával is el van látva. A telek a vízhálózatra és a csatornahálózatra rá van kötve , de saját fúrt kúttal (~40.m) illetve viztartállyal is rendelkezik. Napelemes rendszer előkészítése megtörtént.
A bútorok egyedileg lettek legyártva, az ingatlan tartozékai és a vételár részét kèpezik.
Az épület mellett található  egy (~540.m2) terasz , amin egy 11x05 m.-es medence, kerti sütögető és egy zuhanyzó lett kialakítva. Ezen teraszt, egy sziklakert veszi körbe. A  terasz É-i részén tálalható egy hűvös ,hangulatos pince. A telek É-K-i részén kapott helyt a lovarda - nyerges - szénatároló (300 m2). épülete amely alkalmas több kisebb apartman lakás kialakítására.
A telek D-K-i részére került elhelyezésre egy kisebb vendégház (32.m2) (szoba, konyha , fürdő) illetve egy másik épület, (~ 60.m2) az ingatlant karbantartó- lovakat gondozó személyzet részére. (nappali, fürdő- wc, szoba, terasz, tároló)

Az ingatlan alkalmas rendezvények megtartására, lovas turisztikai központ kialakítására, vagy egy család otthonának. (per/teher mentes)
Az alaprajz csak tájékoztató jellegű.
Videó :

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 433 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk