Balassagyarmat, Városközpont

Eladó szálloda, hotel, panzió
Balassagyarmat, Városközpont
Alapterület
410 m²
Azonosító: 32251461
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Rusznyákné Bujtás Bernadett
Referens összes hirdetése
Duna House Balassagyarmat
Iroda összes hirdetése
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó szálloda, hotel, panzió

Légkondicionáló
nincs megadva

Leírás

Eladásra kínálok Balassagyarmat belvárosában, csendes utcában egy 410 nm-es éttermet és sörözőt is tartalmazó 10 szobás panziót.
A földszinten söröző, étterem, kapcsolódó szociális helyiségek kerültek kialakításra. Szintén a földszinten kapott helyet a panzió funkciót kiszolgáló társalgó és recepció. Az emeleten és a tetőtérben 5-5 szoba került kialakításra, melyek mindegyike önálló fürdőszobával rendelkezik.
A 10 vendégszobában 24 fő elszállásolása lehetséges egy időben. A szobák többsége pótágyazható.
A szuterénben egy különálló intim étterem lett kialakítva. Ezen a szinten találhatóak a konyha, tálaló, étellift, raktárak, szociális helyiségek (WC, zuhanyzó stb. alkalmazottak számára). A helyiségek közvetlen természetes megvilágítással és szellőzéssel rendelkeznek.

Mindkét étterem befogadó képessége 24-25 fő. A söröző kényelmes leülő boxokat és gyors kiszolgálásra alkalmas egyéb berendezéseket tartalmaz. A fogyasztóterek II. osztályba soroltak. Tekintettel az osztályba sorolással és a hasznos alapterületre a söröző befogadó képessége kb. 18-20 fő.

A fűtés és meleg vízellátás gázüzemű berendezésekkel biztosított.

A technológia korszerű konyhai berendezésekkel teljes mértékben ellátott, beleértve az ipari mosogatókat és egyéb infrastrukturális elemeket. Nagyméretű elegáns pagoda karakterű terasszal rendelkezik az ingatlan. A főépület páratlan szépségű belsőépítészeti és festészeti remekekkel rendelkezik. Mindezek részét képezik az eladásra kínált objektumnak.
Teljes praktikai (nyitásra kész) felszereléssel.

Az ingatlan objektum értékét növeli a kis város irodalmi, történelmi, környezeti adottságai.

Az ingatlan megvásárlása kitűnő lehetőség mind befektetés, mind vállalkozás céljára egyaránt. Az épület adottságainak köszönhetően, többcélú felhasználási lehetőséget biztosít.

A vételár tartalmazza az épület mögött található 1200 nm-es telek ellenértékét is.

Kiváló ár-érték arányú befektetés.

További információkért keressenek bizalommal!
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Rusznyákné Bujtás Bernadett
Referens összes hirdetése
Duna House Balassagyarmat
Iroda összes hirdetése