Bezárás

Bakonyszombathely, Komárom-Esztergom megye

Eladó családi ház
Alapterület 75 m²
Telekterület 2 546 m²
Szobák száma 2
  • Térkép
Maszlavér Mónika
06 70 527 ···
Duna House Győr
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve 1950-1980 között
Komfort nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei földszintes
Fűtés gáz (konvektor)
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Pince nincs megadva
Parkolás nincs megadva
Folyamatosan fejlődő, csendes faluban eladásra kínálok egy igazi meleg otthonná varázsolható családi házat.

A Bakonyszombathelyen található családi ház 1964-ben épült, melyben előszoba, 2 szoba, konyha, fürdőszoba, spájz található. Az ingatlan falazata tégla, alapja faragott kő, amely 2 méter mélyen lett lerakva, tetőszerkezete ép, gerendák kitűnő állapotban. A két szobában hajópadló, a többi helyiségben mozaik van lerakva, mindenhol nagy ablakok találhatók, így minden helyiség napfényes, y kis fantáziával igazi családi fészek varázsolható belőle.
Az udvaron található egy garázs, szerelőaknával, valamint fatároló és állattartásra alkalmas épületek, egy betongerendás pince és egy fúrt kút is, amelyből a házban is használható a víz pl mosásra. Az ingatlanhoz 2546 m2 telek tartozik, amelyen megtermelheti a családnak szükséges valamennyi zöldségfélét. Amennyiben nem szeretne gazdálkodni a falu gazdálkodói díjmentesen művelik, karbantartják a földterületet.
Bakonyszombathely folyamatosan fejlődő falu, ahol minden évben többször remek programok kerülnek megrendezésre. Korszerű általános iskola, óvoda, orvosi - és fogorvosi rendelő, védőnői szolgálat, gyógyszertár, bolt található a faluban. Az új óvoda és bölcsőde alapkövét már lerakták, a tervek szerint hamarosan megépül. Új játszótér és egy kastélypark tóval is található a faluban, ahol remek sétákat is lehet tenni, valamint minden nyári program itt kerül megrendezésre.

Bakonyszombathelytől Kisbér 6, Győr 33, Tatabánya 36 km-re található. Kisbér-Budapest között nagyon jó, közvetlen buszjárat van. Nagyon sok munkalehetőség van a környéken, amelyek munkás buszjárattal vagy autóval is könnyen elérhető. Audis buszjárat közlekedik. Bakonyszombathely falusi CSOK-ban érintett.

Bankfüggetlen, díjmentes pénzügyi szolgáltatással is várjuk irodánkban.

Hívjon bátran hétvégén is !

Referencia szám: HZ496677

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 527 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?