Bakonyszentkirály, Veszprém megye

Eladó egyéb vendéglátó egység
Alapterület 100 m²
Ár 18,5 millió Ft
  • Térkép
Viniczai Ildikó
06 30 194 ···
 
Tappa Ingatlan
Üzenetet küldök

Eladó egyéb vendéglátó egység

Bakonyszentkirályon, a falu központjában, kellemes környezetben eladó ez az 1980-as években épült, felújított, 100 nm-es, üzlethelyiségnek vagy vendéglátó egységnek is kiválóan alkalmas családi ház. A falszerkezet téglából készült, a tető 2018-ban került felújításra, melynek során ragasztott zsindely fedést kapott. A nyílászárók, a két bejárati ajtó és a beltéri ajtók cseréje is megtörtént, a belső felületeket esztétikus, minőségi anyagokkal burkolták.
A fűtést vegyes tüzeléses kazán, a meleg vizet villany bojler szolgáltatja. A gáz csonk a telken belül található.
A házban két külön lakrész került kialakításra: az egyikhez egy hálószoba, egy amerikai konyhás nappali, és egy fürdő tartozik, melyek közül az utóbbi kettő teljesen új, nemrég készült el. A másikban szintén két szoba, fürdő, tágas konyha, nagy méretű kamra és közlekedő található. Az ingatlan elosztásának köszönhetően többféle, elsősorban vendéglátó, de akár egyéb üzlethelyiség kialakítására is adott a lehetőség, úgy hogy közben a lakó funkcióját sem veszíti el.
A faluban iskola, óvoda, posta, orvosi rendelő, bolt mind megtalálható. A közlekedés kiváló: a helyközi járatos buszmegálló 2, a távolsági pedig 8 percnyi sétával könnyen elérhető.
Falusi CSOK igényelhető!!

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Viniczai Ildikó
A referens összes hirdetése
06 30 194 ···
 
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?